Borrelboot met pubquiz en diner in Den Haag

» Uitje » Borrelboot-met-pubquiz-en-diner-den-haag

arrangement quiz

Een bedrijfsuitje in Den Haag organiseren? Kies voor het arrangement Rondvaart met pubquiz en diner! Vanaf het water kijk je je ogen uit en ga je de strijd tegen elkaar aan tijdens een gezellige pubquiz. Er komen verschillende rondes voorbij, van sport en topografie tot aan film. Sluit de dag gezamenlijk af met een heerlijk driegangendiner in een sfeervolle horecalocatie in het centrum van Den Haag. 

Inclusief

  • Borrelboot met schipper (2 uur)
  • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (2 uur)
  • Professionele quizmaster
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

20 - 100 personen

4 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

Rondvaart in Den Haag met pubquiz en driegangendiner 

Tijdens dit teamuitje in Den Haag staat teambuilding en genieten met elkaar centraal. Terwijl je samen met je collega's rondvaart over de Haagse grachten, geniet je van het uitzicht. Speel in teams onze traditionele pubquiz. Samen probeer je de meeste vragen goed te beantwoorden. De quizmaster zal voorafgaand aan de pubquiz een introductie en speluitleg geven. Het team dat de meeste antwoorden goed heeft beantwoord en ook nog eens het snelst was is het winnende team. Na de borrel zullen jullie vast trek hebben, dat komt goed uit er staat namelijk een heerlijk driegangendiner op jullie te wachten! 

Wat kun je verwachten van dit arrangement in Den Haag? 

Nadat de kapitein jullie gezelschap welkom heeft geheten, gaan de trossen los voor een gezellige rondvaart op de borrelboot. Voor veel mensen zijn de Haagse grachten een onontdekt geheim, dus dat wordt een mooie verkenning. Onder het genot van een lekkere versnapering en een prachtig uitzicht vanaf het water, genieten jullie van al het moois dat Den Haag heeft te bieden. Na de rondvaart stappen jullie weer aan wal. In een karakteristieke horecalocatie in het centrum van Den Haag gaan jullie heerlijk dineren. Tijdens het driegangendiner kun je gezellig bij kletsen met je collega's of natuurlijk een spannend dinerspel spelen! Tijdens de prijsuitreiking ontvangt het winnende team van de pubquiz een mooie prijs. 

Offerteaanvraag 

Onze arrangementen zijn volledig op maat samen te stellen naar jullie wensen, wil je dit arrangement nog meer uitbreiden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Ken je onze andere Haagse arrangementen al? Wij bieden ook een Cursus Plat Haags of Borrelboot met Hou van Holland dinerspel aan.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Borrelboot met schipper (2 uur)
  • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (2 uur)
  • Professionele quizmaster
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

20 - 100 personen

4 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen