Afdelingsuitje in Den Haag

Afdelingsuitje in Den Haag organiseren tijdens de zomer van 2024? Uitjesbureau Den Haag neemt de organisatie van een leuk teamuitje graag uit handen! Een afdelingsuitje is een goede manier om de verbinding met de collega’s op jouw afdeling te versterken. Van de meest hilarische dinerspellen tot aan spannende citygames. We hebben ook verschillende teamuitjes voor grote groepen in Den Haag.

Afdelingsuitje organiseren in den haag

Oh, oh, Den Haag. De stad van verassingen en ontdekkingen in elke buurt of wijk. Als je op zoek bent naar een afdelingsuitje in Den Haag dan wil je graag een ruime keuze, zodat je kunt bepalen welk afdelingsuitje het beste bij jou en je collega’s past. Bij Uitjesbureau Den Haag heb je niet alleen een ruime keuze aan activiteiten, maar zitten er ook nog veel originele bedrijfsuitjes tussen die je alleen in Den Haag kunt spelen. 

Afdelingsuitje in de stad

Ga jij binnenkort een teamuitje plannen, maar ben je nog op zoek naar leuke ideeën? Bekijk dan eens onze stadsspellen. Wat dacht je van de Geheimen van Den Haag. Dit is een speurtocht door Den Haag waarbij je de stad nog beter leert kennen. Of wil je liever een ander typisch Haags spel? Bekijk dan eens Escape City Den Haag. Escape City is een outdoor escape room en bevat uitdagende opdrachten, clues en kennisvragen over onze mooie stad.

Onze top 3 afdelingsuitjes

De geheimen van den haag

Zijn jullie toe aan een gezellig en ontspannen teamuitje waarbij hilariteit en gezelligheid voorop staat? Bij het Hou van Holland
dinerspel in Den Haag zijn jullie aan het goede adres.
Terwijl jullie genieten van een overheerlijk driegangendiner, spelen jullie het bekende Hou van Holland spel. Bekend van het tv-programma Ik Hou Van Holland. Deze avond zullen jullie het zonder Linda de Mol moeten doen, maar onze eigen fantastische entertainer zal een avond voor jullie verzorgen die jullie niet snel meer zullen vergeten.

De grote tv quiz dinerhow

De Grote TV Quiz Dinershow is een dinerspel met een unieke quiz waar bekende TV-formats voorbijkomen in verschillende rondes. Heb je altijd al een keer mee willen doen aan De Slimste Mens, maar word je nooit gevraagd? Tussen het overheerlijke driegangendiner door spelen jullie in teams verschillende rondes van de bekendste spellen van tv. Heb jij altijd al eens mee willen doen met De Slimste Mens, Ru Paul’s draqrace of aan willen schuiven bij een Crime Desk? Dit is je kans! Durf jij het op te nemen tegen je collega’s?

Beach Escape Scheveningen

Dit bedrijfsuitje op het strand bevat de benodigde sportiviteit, intensiviteit en spanning. Jullie moeten namelijk zo snel mogelijk het strand van Scheveningen zien te verlaten. Alleen is dat moeilijker dan het lijkt. Jullie moeten samen verbanden kunnen leggen, anders zullen jij en je collega’s vandaag niet ontsnappen aan een natte broek. Deze activiteiten zijn dan ook perfect om teambuilding naar een hoger level te tillen. Welk team kan het beste de cryptische aanwijzingen ontcijferen en vind de uitgang?

afdelingsuitje organiseren in Den Haag

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Den Haag? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Den Haag te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Arrangementen voor bedrijven

Wij hebben de leukste bedrijfsuitjes gecombineerd tot arrangementen in Den Haag. Zoals ons sportieve Expeditie Robinson bedrijfsuitje op het strand met aansluitend een heerlijke barbecue. Of stap aan boord van de borrelboot en speel daarna het spannende dinerspel Ontdek de Mol in een prachtige horecalocatie.
Al onze arrangementen zijn op maat samen te stellen. Wil je graag dineren in combinatie met een rondleiding door Den Haag? Wij kunnen ook een heisessie met een activiteit voor je organiseren. Vertel ons je wensen en wij regelen het voor je! 

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen