Expeditie Robinson Den Haag

» Uitje » Expeditie-robinson-den-haag

bekend van TV sportief

Tijdens dit actieve uitje ga je samen met collega's de strijd aan. Jullie ervaren hoe het is om de proeven van het tv-programma Expeditie Robinson te spelen. Ben jij mentaal sterk en fit genoeg om te winnen van je collega's? Tijdens de activiteit zijn er verschillende rondes met elk een andere uitdagende opdracht. Je leert je collega's in andere omstandigheden kennen. Wie zullen er uitblinken als echte Robinsons?

Inclusief

  • Professionele instructeur
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijs voor het winnende kamp
  • Geschikt voor grote groepen
Prijs & Details

Vanaf 26 personen

2.5 uur

29.50,- vanaf prijs p.p.

Bij grote groepen is het mogelijk dat wij een vergunning moeten aanvragen.

Pers. Prijs
> 70 € 29.50 p.p. excl BTW
40 - 69 € 32.50 p.p. excl BTW
30 - 39 € 35.50 p.p. excl BTW

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

De Expeditie Robinson teambuilding activiteit in Den Haag 

Heb jij altijd al eens de te gekke proeven van het tv-programma Expeditie Robinson willen spelen? Dit is je kans! Tijdens dit bedrijfsuitje moet je kunnen samenwerken met je collega's en alles er uithalen wat erin zit, zowel fysiek als mentaal. Denk goed na en wees creatief, dit helpt jouw team om zo de winst binnen te slepen. Met deze activiteit breng je je teambuilding naar een ander level. Tijdens de activiteit zijn er verschillende rondes met elk een andere uitdagende opdracht. Je leert je collega's in andere omstandigheden kennen. Wie zullen er tijdens dit actieve teamuitje uitblinken als echte Robinsons? 

Wat kun je verwachten van het Expeditie Robinson bedrijfsuitje in Den Haag? 

De spelleider staat op een voor jullie gewenste locatie in Den Haag klaar, bijvoorbeeld in het Westduinpark, Zuiderpark of natuurlijk op het strand in Scheveningen. De spelleider geeft een uitgebreide speluitleg en maakt de teams bekend. Eindelijk is het tijd om je collega’s sportief uit te dagen en je teamgenoten in andere omstandigheden te leren kennen. Tijdens de activiteit zijn er verschillende rondes met elk een andere uitdagende opdracht. Alle teams spelen tegen elkaar en strijden zo hard mogelijk om de meeste punten binnen te halen. Het team dat de meeste punten heeft binnengehaald aan het einde van het spel is de terechte winnaar en zij kunnen zich echte Robinsons noemen. Het winnende team wordt beloond met een mooie prijs tijdens de prijsuitreiking. Dit teamuitje vergt een sterke samenwerking, uithoudingsvermogen en creativiteit. Alleen met deze kwaliteiten lukt het om de opdrachten te laten slagen. Durven jullie het aan? 

Kom je met minder dan 30 personen? Dan geldt ons starttarief van €1065,- exclusief BTW.

Expeditie Robinson teamuitje uitbreiden? 

Wil je het Expeditie Robinson teamuitje in Den Haag uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag de dag afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Natuurlijk kunnen jullie ook kiezen voor een heerlijke BBQ op het strand! Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met de spannende Expeditie Robinson in Den Haag!

Offerteaanvraag 

Het Expeditie Robinson spel is het ideale personeelsuitje in Den Haag. Dit actieve uitje staat in het teken van teambuilding, competitie, creativiteit, samenwerken en vooral veel plezier! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Naast Den Haag kan dit bedrijfsuitje in alle grote steden van Nederland gespeeld worden zoals in Rotterdam, Leiden en Amsterdam. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele instructeur
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijs voor het winnende kamp
  • Geschikt voor grote groepen
Prijs & Details

Vanaf 26 personen

2.5 uur

29.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Bij grote groepen is het mogelijk dat wij een vergunning moeten aanvragen.

Pers. Prijs
> 70 € 29.50 p.p. excl BTW
40 - 69 € 32.50 p.p. excl BTW
30 - 39 € 35.50 p.p. excl BTW

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen