Dinerspel in Den Haag

Wil je een activiteit organiseren in de zomermaanden van 2024 tijdens het diner met collega’s? Onze dinerspellen in Den Haag bieden deze mogelijkheid. Geniet van een heerlijk driegangendiner terwijl je een spel speelt aan tafel. Een bedrijfsuitje waarbij culinair genieten en een spannende game of hilarische quiz samenkomen. Het spel wordt voor of na het diner, of tussen de gangen door gespeeld. Hierdoor heb je genoeg tijd om bij te kletsen met je collega’s. Bekijk onze originele dinerspellen en neem contact met ons op om je wensen te bespreken. Wij organiseren graag het leukste bedrijfsuitje voor jou en je collega’s in Den Haag.

Organiseer een dinerspel in Den Haag

Ben je op zoek naar een leuk dinerspel in Den Haag tijdens de zomerse maanden van het jaar? Bij Uitjesbureau Den Haag hebben we een ruim aanbod van diverse dinerspellen. Wij verzorgen alles vanaf het begin van de avond tot aan het dessert. Geniet een avondje van een heerlijk diner samen met je collega’s terwijl je een spel speelt. Dit is de ultieme manier om te relaxen en tegelijkertijd avontuur te beleven. Onze professionele presentatoren en entertainers zullen er voor zorgen dat jullie een geweldige avond beleven met elkaar. Gaan jullie voor een diner met quiz of gaat de keuze naar een strijdlustig en spannend dinerspel? De keuze is aan jullie.

Kies een dinerspel in Den Haag met een passend thema

Wij ontwikkelen en organiseren al ruim 24 jaar succesvolle teambuilding activiteiten. Bij Uitjesbureau Den Haag bieden we verschillende dinerspellen aan in Den Haag met diverse thema’s. We hebben niet stilgezeten met de ontwikkelingen van virtual reality in de eventbranche. Wij hebben een uniek VR Dinerspel ontwikkeld waarbij je tegen je collega’s strijd in de virtuele wereld. Door de VR-bril, koptelefoon en afstandsbediening zie, voel en hoor je alles. Dat alles maakt dit bedrijfsuitje een unieke ervaring waarbij je veel avontuur beleefd zonder van je stoel af te komen! Wil je graag in de echte wereld blijven tijdens het teamuitje? Wij bieden ook een geweldig Pubquiz Dinerspel aan. Lekker eten en quizzen tegelijkertijd, wie wil dat nou niet? Een klassieke pubquiz in Den Haag waarbij de algemene kennis van jullie gezelschap wordt getest. Onderwerpen als aardrijkskunde, politiek, sport en muziek komen in verschillende rondes aan bod. Op zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze top 3 dinerspellen

Hou van Holland Dinerspel

Een gezellige Hollandse avond met een heerlijk driegangendiner in Den Haag. Hilariteit en gezonde competitie mag bij het Hou van Holland dinerspel niet ontbreken. Hoeveel weten jullie over ons koude kikkerlandje? Tussen de gangen door spelen jullie de welbekende spellen van TV. Wie zingt er beter dan meneer Chung tijdens ”Raad het Lied”? In verschillende rondes komen de spellen voorbij. Denk aan de Letterregen, Raad de BN’er en het Boodschappenspel. Het spel blijft tot het einde spannend door het welbekende Rad van Fortuin. Zijn jullie safe of hebben jullie die punten hard nodig? Ontdek het tijdens het Hou van Holland dinerspel in Den Haag.

La casa de Papel Dinerspel

Beleef een levensechte Escape Room tijdens het VR bedrijfsuitje La Casa De Papel dinerspel in Den Haag. Beschikken jullie over genoeg stressbestendigheid en voldoende teamspirit, creativiteit en snelheid? El Profesor daagt jullie uit met opdrachten in de virtual reality wereld. Jullie moeten samen het perfecte team vormen om de kluis te openen en het geld te stelen. Beschikken jij en je collega’s samen met El Profesor over de juiste kwaliteiten om de Rijksmunt van Madrid met een uniek plan te beroven van vele miljoenen euro’s? Hoe dit af gaat lopen, hebben jullie zelf in de hand. Tussen de rondes door genieten jullie van een heerlijk diner.

Virtual reality dinerspel

In een unieke virtuele wereld ga jij de strijd aan met je collega’sTeambuilding staat centraal tijdens het VR dinerspel in Den Haag. Tijdens dit diner speel je tussen de gangen door een leuke en uitdagende game met je collega´s. Jullie worden voorzien van een VR-bril, koptelefoon en microfoon. Bewegen, geluiden maken, roepen, het kan allemaal in de virtuele wereld. Zo is er een VR escape room en maken jullie deel uit van het Olympisch bobsleeteam waarbij de eeuwige wind van de Mount Everest langs jullie hoofd waait. Elke ronde speel je tegen andere collega’s en avatars. Goede communicatie en samenwerking zijn de sleutel tot succes tijdens dit teamuitje. 

themadiners en dinerspellen in den haag

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje en dinerspel in Den Haag? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de wensen, ideeën en doelstellingen. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte groepsuitje in Den Haag te organiseren. Een avond, dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

De Grote TV Quiz Dinnershow in Den Haag

Dit bedrijfsuitje was eerst alleen online te boeken, maar vanwege het grote succes hebben we bij Uitjesbureau Den Haag besloten om dit geweldige uitje ook als dinerspel aan te bieden. Alle bekende en populaire tv-formats komen voorbij tijdens deze geweldige avond. Onze eigen professionele host verzorgd een avond vol met entertainment, gezelligheid en uitdagende opdrachten voor jullie, waar nog lang over nagepraat zal worden. Wat dacht je van De Slimste Mens, Ik Hou Van Holland en de koffertjes van Miljoenenjacht? De rondes van het spel worden tussen de gangen door gespeeld, hierdoor is er genoeg tijd om bij te kletsen. Een bedrijfsuitje gaat ten slotte ook om quality time met je collega’s, niet waar?

Moordspel met diner in Den Haag

Wist je dat Uitjesbureau Den Haag als eerste evenementenbureau het zenuwslopende Moorddiner als bedrijfsuitje ontwikkeld én geïntroduceerd heeft voor (grote) groepen? Een gezellige avond met je collega’s verandert plotseling in een crime scene! Er is een moord gepleegd en jullie moeten deze gaan oplossen. Jij en je collega’s stappen in de rollen van de verschillende personages en gaan op zoek naar de dader. Wie heeft het gedaan? Wat was het motief? Met originele scripts en te gekke kostuums proberen jullie het hoofd koel te houden, maar lukt dit wel? Zijn jullie in staat om de details boven water te krijgen en de dader aan te wijzen? Ondertussen wordt er een heerlijk driegangendiner geserveerd. 

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen