Wie is de Mol | The Official Game Den Haag

» Uitje » Wie-is-de-mol-den-haag

bekend van TV spanning sportief

Tijdens dit officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje in Den Haag draait het om spanning en vertrouwen. Wie is de Mol is al jaren een groot succes. Wij hebben in samenwerking met IDTV een unieke game ontwikkeld, het Wie is de Mol bedrijfsuitje. Wij zijn trots dat wij de enige aanbieder zijn die alle originele namen, tunes, spelformats, geluidseffecten en ervaringen van deelnemers mogen gebruiken voor ons Wie is de Mol bedrijfsuitje. Ga de strijd aan en ontdek in het prachtige centrum van Den Haag wie de Mol is binnen jouw team.

Inclusief

  • Professionele presentator
  • Tablet met Wie is de Mol app
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking voor de winnaar en de beste Mol
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 15 € 39.50 p.p. excl. BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

Het officiële Wie is de Mol spel in Den Haag 

Wie kent Wie is de Mol nou niet? In samenwerking met de originele makers van het Wie is de Mol tv-programma 'IDTV' bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelf van de Mol. Wij hebben als enige evenementenbureau een licentie om de officiële Wie is de Mol game als bedrijfsuitje aan te bieden. Alleen bij ons vind je dus alle waanzinnige filmpjes, bekende acteurs, jokers, vrijstellingen, Wie is de Mol tunes en natuurlijk de welbekende eindtest van 10 vragen over het doen en laten van de Mol. Zie jij het als iemand liegt? Bij dit personeelsuitje komt dat goed van pas. Wist je dat mensen hun neus en/of oren aanraken als zij liegen? Let dus goed op bij dit Wie is de Mol spel, want iemand uit jouw team is deze dag de Mol! Of ben jij zelf de uitverkorene? Dit bedrijfsuitje zorgt voor spanning en oplettendheid. Ook de samenwerking wordt op de proef gesteld, dit uitje is dus perfect als teambuildingsuitje in Den Haag. 

Wat kun je verwachten tijdens de officiële Wie is de Mol game? 

We beginnen in een gezellige horecalocatie in het centrum van Den Haag. Hier wordt iedereen enthousiast ontvangen door onze entertainer. Er zal een speluitleg volgen en de teams worden gemaakt. In elk team zal een Mol proberen de opdrachten te saboteren. De Mol wordt vooraf door ons ingelicht en is op de hoogte van alle opdrachten, zodat hij of zij zo optimaal mogelijk kan saboteren. De spanning zal meteen voelbaar zijn! Want kun je je favoriete collega nu nog wel vertrouwen? 

Jullie gaan in teams op stap en krijgen een tablet en de benodigde spelmaterialen mee. De tablet leidt jullie door het spel terwijl jullie door de stad lopen. Geniet van Den Haag en al haar moois. Zijn jullie al langs het Binnenhof gelopen? En hebben jullie daar Het Torentje gespot? Zorg dat je hiervan geniet, maar hou je zintuigen op scherp zodat je geen Mol acties mist, want voordat je het weet is al het geld uit de pot verdwenen.  

Alle Mol acties worden natuurlijk ook vastgelegd, zodat deze na afloop onder het genot van een drankje bekeken kunnen worden. Wat een sluwe collega’s zitten er in de groep! Tijdens de prijsuitreiking wordt de beste Mol, het beste team en de beste individu in het zonnetje gezet voor hun prestaties. Geniet van deze unieke ervaring maar onthoud... Niet is wat het lijkt! 

Wie is de Mol teamuitje uitbreiden?

Wil je het Officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje in Den Haag uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samen stellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag de dag afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met het Wie is de Mol stadsspel in Den Haag!

Offerteaanvraag 

Ben je enthousiast geworden en denk je dat je samen met je collega's de Mol kunt ontmaskeren tijdens dit spannende teamuitje? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit uitje is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Maastricht, Amsterdam en Enschede.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator
  • Tablet met Wie is de Mol app
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking voor de winnaar en de beste Mol
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 15 € 39.50 p.p. excl. BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen