Herfst uitjes Den Haag

Den Haag is een zeer geschikte locatie om je bedrijfsuitje te organiseren, en al helemaal in de herfst. Er is van alles te ontdekken in Den Haag! Wat dacht je van het Binnenhof en de Ridderzaal of Paleis Noordeinde? We willen je graag inspireren met leuke ideeën om in de herfst een geweldig bedrijfsuitje te organiseren in de prachtige Hofstad Den Haag.

Een teamuitje organiseren in de herfst in Den Haag

Een bedrijfsuitje organiseren in de herfst is geweldig, zeker in Den Haag, die mooie stad achter de duinen! Na de zomer kijkt iedereen stiekem toch wel uit naar de herfst en dat is een goede reden om een bedrijfsuitje te organiseren! Ga je voor een actief bedrijfsuitje in het centrum van Den Haag waarbij je de stad ontdekt tijdens het Geheimen van Den Haag stadsspel of daag je je collega’s uit voor de uitdagende en avontuurlijke proeven van Expeditie Robinson? Dwaal tijdens jullie teamuitje af langs het Paleis Noordeinde, het Binnenhof en de Hofvijver en de prachtige Passage. Bekijk ons aanbod van verschillende teamuitjes die geschikt zijn om te spelen in de herfst.

onze top 3 herfst uitjes

Het mooie weer is voorbij, en daarom zijn onze dinerspellen weer helemaal terug! Tijdens de dinerspel geniet je van een heerlijk driegangendiner terwijl je een game speelt. Er komt vanuit Uitjesbureau een ervaren entertainer mee die de avond verzorgd. Een dinerspel wordt altijd gespeeld in een horecalocatie. Wij werken samen met verschillende horecalocaties, maar hebben jullie zelf een locatie in gedachte? Laat het ons weten! 

Monopoly Streets dinerspel

Schuif per team aan tafel en de avond kan beginnen! Krijg de macht in handen over Den Haag. Wees creatief en werk samen met je collega’s bij dit teambuilding uitje. De Monopoly Streets dinergame wordt in het centrum van Den Haag gespeeld tussen de gangen door. Het heerlijke driegangendiner vindt plaats bij twee verschillende restaurants. Door het uitvoeren van de opdrachten en hersenkrakers kunnen jullie als team straten kopen. Welk team eindigt als groot grondbezitter? 

Escape dinner room den haag

Tijdens dit personeelsuitje in Den Haag is het de bedoeling dat jouw team als eerste weet te ontsnappen door middel van het oplossen van de raadsels. Kunnen jij en je teamgenoten goed overweg met cryptische aanwijzingen of hebben jullie een verborgen puzzeltalent in het team? Dan staan jullie al 1 – 0 voor! Samenwerking is tijdens dit teamuitje noodzakelijk, daarom is dit dinerspel het perfecte bedrijfsuitje om de teambuilding binnen het team te versterken.  

pubquizzen in den haag

Quizzen en spellen als bedrijfsuitje in Den Haag? Kies voor de gezelligste Pubquiz van Uitjesbureau Den Haag. Dit bedrijfsuitje wordt gespeeld in teams. Samen gaan jullie natuurlijk voor de winst! Over hoeveel algemene kennis beschik jij? Er komen verschillende vragenrondes voorbij over cultuur, bekende Nederlanders, muziek en politiek. Hoe gaan jij en je teamgenoten het er vanaf brengen tijdens de Pubquiz? Ontdek het tijdens dit hilarische teamuitje. 

bedrijfsuitjes in Den haag

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje in de herfst in Den Haag? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Den Haag te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer herfst uitjes

Floating & Walking dinner

Tijdens dit bedrijfsuitje in Den Haag heb je drie activiteiten in één. Een rondvaart over de grachtengordel van Den Haag, een stadswandeling met gids en een heerlijk diner in twee verschillende restaurants. Door de afwisseling van varen, wandelen en dineren biedt dit teamuitje een gevarieerd programma. Onze stadsgids laat jullie de mooiste en leukste plekjes van Den Haag zien. Vanwege het diner in verschillen de restaurants is er geen vaste tafelschikking en kun je dus met meerdere collega’s bijpraten. 

wie is de mol den haag

Tijdens dit officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje in Den Haag draait het om spanning en vertrouwen. Wie is de Mol is al jaren een groot succes. Wij hebben in samenwerking met IDTV een unieke game ontwikkeld, het Wie is de Mol bedrijfsuitje. Wij zijn trots dat wij de enige aanbieder zijn die alle originele namen, tunes, spelformats, geluidseffecten en ervaringen van deelnemers mogen gebruiken voor ons Wie is de Mol bedrijfsuitje. Ga de strijd aan en ontdek in het prachtige centrum van Den Haag wie de Mol is binnen jouw team.

virtual reality dinerspel

Een origineel teamuitje organiseren in Den Haag? Deze avond staat in het teken van fun en lekker eten met je collega’s. Laat je verrassen en dompel je onder in de wereld van virtual reality. Misleid je zintuigen en kijk je ogen uit in deze bijzondere wereld. Er zijn vijf unieke omgevingen waarin jij en je collega’s zich in bevinden. In meerdere rondes spelen jullie in verschillende virtual reality werelden spannende en levensechte games. Samen met je collega’s ga je de strijd met én tegen elkaar aan tijdens dit bedrijfsuitje.

8.3
Reviews 415 beoordelingen klanten vertellen