Kerst- en winteruitjes Den Haag

Den Haag is een zeer geschikte locatie om je bedrijfsuitje te organiseren, en al helemaal in de kerst en winter van 2023/24. Er is van alles te ontdekken in Den Haag! Wat dacht je van het Binnenhof en de Ridderzaal of Paleis Noordeinde? We willen je graag inspireren met leuke ideeën om in de frissere maanden een geweldig bedrijfsuitje te organiseren in de prachtige Hofstad Den Haag.

Een teamuitje organiseren in de kerst en winter

Een bedrijfsuitje organiseren in de kerst en winter is geweldig, zeker in Den Haag, die mooie stad achter de duinen! Na de zomer kijkt iedereen stiekem toch wel uit naar de kerst en dat is een goede reden om een bedrijfsuitje te organiseren! Ga je voor een actief bedrijfsuitje in het centrum van Den Haag waarbij je de stad ontdekt tijdens het Geheimen van Den Haag stadsspel of daag je je collega’s uit voor de uitdagende en avontuurlijke proeven van Expeditie Robinson? Dwaal tijdens jullie teamuitje af langs het Paleis Noordeinde, het Binnenhof en de Hofvijver en de prachtige Passage. Bekijk ons aanbod van verschillende teamuitjes die geschikt zijn om te spelen in de kerst en wintermaanden. Of toch op zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils! 

onze top 3 kerst- en winteruitjes in Den haag

Het mooie weer is voorbij, en daarom zijn onze dinerspellen weer helemaal terug! Tijdens de dinerspel geniet je van een heerlijk driegangendiner terwijl je een game speelt. Er komt vanuit Uitjesbureau een ervaren entertainer mee die de avond verzorgd. Een dinerspel wordt altijd gespeeld in een horecalocatie. Wij werken samen met verschillende horecalocaties, maar hebben jullie zelf een locatie in gedachte? Laat het ons weten! 

Monopoly Streets dinerspel

Schuif gezellig met jouw team aan tafel en geef het startschot voor winterse vreugde! Verover de betoverende straten van Den Haag en laat jouw creatieve denkvermogen stralen tijdens dit feestelijke kerstuitje. Het Monopoly Streets kerst dinerspel brengt de magie van de feestdagen naar het kloppende hart van Den Haag. Maar wees op je hoede, want terwijl je geniet van het verrukkelijke driegangendiner, wachten er uitdagende opdrachten en raadsels op jullie. Enkel door als team doordachte keuzes te maken en jullie brein te laten kraken, kunnen jullie de meest betoverende straten in bezit krijgen. Welk team zal uiteindelijk zegevieren als de koning van Den Haag?

Escape Christmas dinner den haag

Tijdens dit winteruitje in Den Haag is het de bedoeling dat jouw team als eerste weet te ontsnappen door middel van het oplossen van ijskoude raadsels. Kunnen jij en je teamgenoten goed overweg met cryptische aanwijzingen of hebben jullie een verborgen puzzeltalent in het team? Dan staan jullie al 1 – 0 voor! Samenwerking is tijdens dit teamuitje noodzakelijk, daarom is dit dinerspel het perfecte bedrijfsuitje tijdens de kerst/winter om de teambuilding binnen het team te versterken.  

pubquizzen in den haag

Een gezellige kerstquiz als bedrijfsuitje in Den Haag? Kies voor de leukste Pubquiz kersteditie van Uitjesbureau Den Haag. Dit bedrijfsuitje wordt gespeeld in teams. Samen gaan jullie natuurlijk voor de winst! Over hoeveel algemene kennis beschik jij? Er komen verschillende vragenrondes voorbij over cultuur, bekende Nederlanders, kerstmuziek en politiek. Hoe gaan jij en je teamgenoten het er vanaf brengen tijdens de winterse Pubquiz? Ontdek het tijdens dit hilarische teamuitje. 

bedrijfsuitjes in Den haag

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje in de kerst en winter in Den Haag? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Den Haag te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer kerst en winter bedrijfsuitjes

Walking christmas dinner Den Haag

Duik in de betoverende sfeer van de feestdagen met onze culinaire winterwandeling door Den Haag. Een ervaren gids leidt je door de schitterende straten, gehuld in fonkelende kerstverlichting, en onthult boeiende weetjes over de rijke geschiedenis van de Hofstad. Ontdek samen de verborgen schatten van Den Haag tijdens deze unieke Walking Dinner-ervaring, waarbij je geniet van heerlijke gerechten in twee bijzondere restaurants. Laat deze betoverende ontmoeting een fonkelende ster zijn in jouw kerstseizoen.

Ranking Colleagues – Quiz kersteditie

Duik in de betoverende sfeer van ons unieke kerst- en winteruitje in Den Haag, ‘Ranking Your Colleagues- kersteditie.’ Tijdens dit gezellige samenzijn onthullen collega’s elkaars geheimen in een feestelijke setting, een perfecte gelegenheid om het team beter te leren kennen tijdens de feestdagen. Beoordeel elkaar op humoristische en verrassende kerststellingen, geïnspireerd op het tv-programma ‘Ranking the Stars.’ Laat de schaamte achterwege en geniet samen met je collega’s van een onthullend bedrijfsuitje, waarbij de magie al begint met het invullen van betoverende stellingen via een digitale vragenlijst, resulterend in een betoverende quiz.

virtual reality kerst dinerspel

Een origineel kerstuitje organiseren in Den Haag? Deze winterse avond staat in het teken van fun en lekker eten met je collega’s. Laat je verrassen en dompel je onder in de wereld van virtual reality. Misleid je zintuigen en kijk je ogen uit in deze bijzondere wereld. Er zijn vijf unieke omgevingen waarin jij en je collega’s zich in bevinden. In meerdere rondes spelen jullie in verschillende virtual reality werelden spannende en levensechte games. Samen met je collega’s ga je de strijd met én tegen elkaar aan tijdens dit winteruitje.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen