Gamification in Den Haag

Met serious gaming, business games of gamification, pas je speltechnieken en game elementen toe om gedragsverandering te stimuleren, leerzame stof bij te brengen of het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Door middel van gamification verhoog je de productiviteit van jezelf en die van je collega’s. Kortom, business games in Den Haag –  indoor en outdoor – zijn zeer geschikt voor jou en je personeel om de teambuilding te versterken en naar een hoger niveau te tillen.

Gamification of serious gaming in Den Haag

Business games of gamification wordt steeds meer ingezet door en voor bedrijven om het gedrag onder het personeel te stimuleren. En terecht, gamification op het werk boost de productiviteit van medewerkers met maar liefst 40%! Door middel van uitdagende games waarbij er op een creatieve, innovatieve en interactieve manier waardevolle inzichten worden gedeeld, krijgen deelnemers meer plezier in hun werk en maakt dit het werk ook uitdagender. Bij Uitjesbureau Den Haag voegen wij onze kennis van serious gaming en game technieken samen om zo tot de meest waardevolle en uitdagende business games te komen. Ook voor serious gaming geldt dat onze games aan te passen zijn naar jullie specifieke vraagstuk en/of branche. 

Onze business games combineren leerstrategieën, structuren, spelelementen en kennis om specifieke vaardigheden en houdingen aan te leren bij jouw medewerkers. De kracht van serious gaming is dat de games boeiend, meeslepend en onderhoudend zijn. Door veel van het geleerde meteen toe te passen binnen het team, bedrijf of organisatie is het doel van de business game bereikt. Bekijk hier ons overzicht van business games en serious games voor bedrijven in Den Haag. Onze games kunnen ook op maat worden samengesteld. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Serious gaming in Den Haag

Gamification onboarding bedrijfsuitje Den Haag

Onboarding Scenario Den Haag

Tijdens de business game Onboarding Scenario in Den Haag maken nieuwe medewerkers kennis met het bedrijf. Een grote organisatie kan overweldigend zijn waardoor het fijn is om op een prettige manier geïntroduceerd te worden. Tijdens deze zakelijke teambuilding training maken nieuwe medewerkers kennis met elkaar en de organisatie. De nieuwe medewerkers worden op een interactieve en unieke manier klaargestoomd om zo optimaal mogelijk aan hun nieuwe carrière binnen de organisatie te beginnen. 

gamification walk the talk

Walk the talk - Kernwaarden

Wat weten je medewerkers van de missie en visie van de organisatie? En zijn de kernwaarden van het bedrijf al bekend bij iedereen? Bij het personeelsuitje Walk the Talk in Den Haag wordt dit voor iedereen op een leuke en speelse manier in kaart gebracht. Nieuwe medewerkers, maar ook collega’s die al jaren bij jouw bedrijf werken, leren hier veel van! Door middel van een tablet game voltooien alle deelnemers in teams verschillende uitdagende opdrachten over de kernwaarden van de organisatie. 

Digital escape room bedrijfsuitje

Digital escape game Den Haag

Via een speciale app op de tablet ontvangen jij en je teamgenoten verschillende aanwijzingen die helpen om de codes te kraken die jullie nodig hebben om tot de oplossing van de escape room te komen. Om de codes te kraken en tot de oplossing te komen heb je iedereen uit je team nodig. Samenwerking is essentieel en daarom is dit uitje perfect voor teambuilding. De Digital Escape game kan op elke locatie worden gespeeld: in een nader te bepalen horecalocatie, op kantoor of als social break tijdens een belangrijke meeting.

onze gamification filosofie

Gamification staat voor spelenderwijs leren, oftewel playful learning. Mensen zijn van nature gemotiveerd om een game te spelen, beter te worden en natuurlijk ook te winnen. Een ander aspect is dat je in games de mogelijkheid krijgt om heerlijke stomme fouten te maken. Gaat het mis, dan begin je gewoon weer opnieuw. Iedere succesvol gespeelde game werkt motiverend: uitdaging, actie, progressie, fun en feedback zijn hierin de belangrijkste elementen. Steeds meer bedrijven zetten gamification games in om gekozen doelen te bereiken. Samen bespreken we uitgebreid de gekozen doelen en bepalen we de content die in de gamification verwerkt wordt. Onze gamification trainingen worden altijd digitaal ondersteund en zijn geschikt voor binnen en buiten, in een totaal andere omgeving of juist in je eigen werkomgeving.

Ranking your buzz-ness den haag

Bij dit zakelijke bedrijfsuitje kom je te weten wat er echt leeft onder jouw collega’s en binnen de organisatie. Een eerlijke feedback over belangrijke zaken zoals de reputatie van jullie bedrijf of de ervaringen van een nieuw product of dienst zijn erg belangrijk. Door middel van het rangschikken blijft de opzet luchtig en wordt iedereen gestimuleerd zijn of haar eerlijke mening te geven. Goed inzicht hebben in elkaars werkzaamheden en drijfveren is van groot belang, want alleen op deze manier krijg je wederzijds begrip. Met dit unieke arrangement leer je je directe collega’s en collega’s van andere afdelingen écht goed kennen.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen