Gamification: Ranking your Buzz-ness Den Haag

» Uitje » Gamification-ranking-your-buzz-ness-den-haag

gamification training

Tijdens dit zakelijke evenement evalueer je samen met je collega’s het afgelopen jaar. Wat ging er goed het afgelopen jaar? Wat kon er beter gaan? Waar liggen onze kansen? Bij dit waardevolle teamuitje krijg je de eerlijke mening van jouw personeel op tafel. Om tot deze eerlijke mening te komen maken we bij dit teamuitje gebruik van ‘Ranking’, wat je misschien wel kent van het tv-programma ‘Ranking the Stars’. Samen komen jullie tot een goed inzicht over jullie organisatie.

Inclusief

 • Intake gesprek
 • Originele presentatie
 • Uitdagende teambuilding opdrachten
 • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

Gamification: Ranking your Buzz-ness Den Haag 

Bij dit zakelijke bedrijfsuitje kom je te weten wat er echt leeft onder jouw collega’s en binnen de organisatie. Een eerlijke feedback over belangrijke zaken zoals de reputatie van jullie bedrijf of de ervaringen van een nieuw product of dienst zijn erg belangrijk. Door middel van het rangschikken blijft de opzet luchtig en wordt iedereen gestimuleerd zijn of haar eerlijke mening te geven. Goed inzicht hebben in elkaars werkzaamheden en drijfveren is van groot belang, want alleen op deze manier krijg je wederzijds begrip. Met dit unieke arrangement leer je je directe collega's en collega's van andere afdelingen écht goed kennen. 

Wat kun je verwachten tijdens Ranking your Buzz-ness? 

Voorafgaand aan de training zal er een uitgebreide intake plaatsvinden. Tijdens deze intake zullen er zaken worden besproken zoals: het doel van jullie management evenement, de te behandelen thema's en alle ins en outs over de organisatie. Welke zaken moeten benoemd worden, en welke niet? Aan de hand van al jullie input maken wij de vragenlijsten en verzenden wij deze naar alle deelnemers van het event. De antwoorden van de vragenlijsten van de deelnemers zijn de input van het spel.   

Bij aankomst van deze zakelijke training worden jij en je collega’s enthousiast ontvangen door de spelleider. Er mag plaatsgenomen worden aan de teamtafels, in deze teams gaan jullie het spel spelen. Jullie gaan aan de slag met een tablet en spelmaterialen. De ranking kan gaan beginnen! Opdrachten, filmpjes en vragen volgen elkaar op en alles staat in verband met de antwoorden die jij en je collega's vooraf hebben ingevuld tijdens de digitale vragenlijst. Via de speciale Ranking your Buzz-ness app zijn de scores van alle teams zichtbaar, wat natuurlijk nog meer uitdaagt om het beter te doen! Alleen de best rankende Star zetten wij uitgebreid in de schijnwerpers terwijl hij of zij een welverdiende prijs ontvangt.  

Wat voor soort vragen kun je verwachten?  

Ter inspiratie vind je hier alvast wat vragen die je kan verwachten op de vragenlijst die de deelnemers in moeten vullen:  

 • Wat is het meest inspirerende aan jouw baan of afdeling?  
 • Welke producten of diensten die jullie aanbieden zijn ondergewaardeerd?  
 • Hoeveel procent van de bedrijfskosten wordt gespendeerd aan overhead?  
 • Wat zou je direct veranderen als je morgen de baas zou zijn?  

Of wat meer luchtigere onderwerpen zoals:  

 • Hoeveel pakken printpapier zijn er vorig jaar besteld?  
 • Hoeveel collega's waren er meer dan 3 dagen ziek?  
 • Hoeveel tijd kosten de gezamenlijke rookpauzes die in één maand genomen worden?  
 • Welk bedrag stond op de hoogste telefoonrekening?  

Offerteaanvraag 

Dit evenement is helemaal op maat te maken en uit te breiden mocht dat jullie wens zijn. Het kan op elke locatie worden gespeeld en er kunnen zelfs acteurs worden ingezet om bedrijfs-scènes na te spelen aan de hand van de antwoorden. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Deze zakelijke dag kan in alle grote steden van Nederland worden geboekt zoals o.a. Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Intake gesprek
 • Originele presentatie
 • Uitdagende teambuilding opdrachten
 • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen