Gamification: Walk the Talk Den Haag

» Uitje » Walk-the-talk-gamification-den-haag

gamification training

Walk the Talk in Den Haag is de manier om jouw team alles over de kernwaarden, missie en visie van de organisatie te leren. Bij dit teamuitje komen entertainment en training samen. Verras nieuwe en doorgewinterde medewerkers met een unieke dag vol gezelligheid, leerzame inzichten en frisse energie.

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach
  • Originele afsluitende presentatie
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

Gamification: Walk the Talk Den Haag 

Wat weten je medewerkers van de missie en visie van de organisatie? En zijn de kernwaarden van het bedrijf al bekend bij iedereen? Bij dit personeelsuitje in Den Haag wordt dit voor iedereen op een leuke en speelse manier in kaart gebracht. Nieuwe medewerkers, maar ook collega’s die al jaren bij jouw bedrijf werken, leren hier veel van! Als alle neuzen dezelfde kant op staan kun je namelijk veel meer bereiken. 

Wat kun je verwachten tijdens de Walk the Talk Gamification? 

Onze entertainer zal jullie enthousiast welkom heten bij de afgesproken locatie. Wanneer iedereen aanwezig is zal er een speluitleg volgen en kunnen de teams gemaakt worden. Jullie gaan in deze teamsamenstelling het centrum van Den Haag in, uitgerust met een tablet en de benodigde spelmaterialen. Door de gps gestuurde tablet lopen jullie van punt naar punt op de plattegrond van de tablet. Onderweg komen jullie verschillende obstakels en opdrachten tegen. Alles wordt vastgelegd, denk aan foto-en video opdrachten, quizvragen over de organisatie en natuurlijk kunnen vragen over Den Haag niet ontbreken. Weet jij hoelang de Haagse kust is? Dit bedrijfsuitje staat voor leren en plezier maken tegelijk!  

Als de tijd er bijna op zit keren jullie terug naar de startlocatie. Hoe hebben alle teams het ervan afgebracht? Samen met een professionele coach die gespecialiseerd is in verandertrajecten binnen organisaties gaan we uitgebreid reflecteren op de dag. Er is geen goed of fout, het is uiteindelijk de bedoeling dat de kernwaarden gaan leven binnen jullie groep. En als dat gelukt is, is ons doel geslaagd!  

Nu ben je natuurlijk erg nieuwsgierig naar een paar voorbeelden, dus hierbij een klein tipje van de sluier:  

  • MISSIE en PRINCIPES vormen samen de VISIE voor een bedrijf. Welke van de twee is volgens jullie de meest belangrijke en waarom?  
  • Wat versta jij onder (kernwaarde) en waarom? Vertel je verhaal in een videoboodschap van maximaal 30 seconden. 

Offerteaanvraag 

Wil je graag (nieuwe) medewerkers bewuster maken van de kernwaarden van de organisatie waarin je werkt? Dan is dit gamification teambuildingsuitje perfect voor jullie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje kan in alle grote steden van Nederland worden geboekt zoals o.a. Rotterdam, Utrecht en Alkmaar.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach
  • Originele afsluitende presentatie
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen