Groepsuitje in Den Haag

Tijdens onze groepsuitjes ga je samen met je collega’s Den Haag ontdekken in de zomer van 2024. Ga je deze keer voor een actief en uitdagend groepsuitje of toch wat meer ontspannen en relaxed? Bij Uitjesbureau Den Haag organiseren we uitjes voor grote en kleine groepen. Wij gaan met plezier voor jullie aan de slag om het leukste groepsuitje in Den Haag te organiseren. Wij nemen de organisatie volledig uit handen en onze event managers stellen een geweldige dag voor jou en je collega’s samen. 

Organiseer leuke groepsuitjes in Den Haag

Ben je plannen aan het maken om een uitje te organiseren voor jou en je collega’s in Den Haag? Geweldig! Wij van Uitjesbureau Den Haag staan klaar om een gezellige dag te organiseren die jullie niet snel zullen vergeten. Met onze jarenlange ervaring hebben wij enorm veel kennis opgebouwd. Wij luisteren naar jullie wensen, ideeën en doelen, op deze manier komen we samen tot een geweldige dag. Ga je voor een dinerspel waarbij je een game combineert met een heerlijk diner of ga je liever voor een actief stadsspel? Tijdens onze actieve stadsspellen geniet je tijdens het spel van het prachtige centrum van Den Haag en leg je in totaal een afstand van ongeveer 5km af.

Ideeën voor leuke groepsuitjes

Wij inspireren je graag om een leuk groepsuitje te boeken in Den Haag. Kies je voor een indoor activiteit? Onze indoor games variëren van een gezellige, traditionele pubquiz of het altijd hilarische Hou van Holland dinerspel tot aan onze originele VR Dining Game of een spannende VR game met La Casa De Papel Dinero. Hebben jullie de juiste skills in huis om de Rijksmunt van Madrid met een geniaal plan te beroven van vele miljoenen euro’s? Een groepsuitje waarbij je het spel combineert met een heerlijk driegangendiner is gegarandeerd een geslaagde avond. Wij kunnen voor elk budget een origineel teamuitje organiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar!

Onze top 3 groepsuitjes

Escape Dinner in Den Haag

Tijdens dit personeelsuitje in Den Haag is het de bedoeling dat jouw team als eerste weet te ontsnappen door middel van het oplossen van de raadsels. Kunnen jij en je teamgenoten goed overweg met cryptische aanwijzingen of hebben jullie een verborgen puzzeltalent in het team? Dan staan jullie al 1 – 0 voor! Samenwerking is tijdens dit teamuitje noodzakelijk, daarom is dit dinerspel het perfecte bedrijfsuitje om de teambuilding binnen het team te versterken.  Tussen de uitdagende rondes van de escape room, geniet je ook nog van een heerlijk driegangendiner samen met je collega’s.

Geheimen van Den Haag Stadsspel

Een spannend en gezellig teamuitje in Den Haag organiseren? Tijdens het stadsspel Geheimen van Den Haag wordt jullie kennis over Den Haag op de proef gesteld. Onderweg komen jullie bijzondere bezienswaardigheden tegen, zoals de Paleistuin, Stadhouderspoort en Thorbecke. Zelfs de echte Hagenezen komen er tijdens dit stadsspel achter dat hun kennis over de stad nog niet optimaal is. Per team voorzien van een teamtablet en spelmaterialen duiken jullie de stad in. Door middel van het voltooien van de vragen en opdrachten, ontvangen jullie de benodigde aanwijzingen om de verborgen parels van Den Haag te ontdekken.

Walking Dinner in den haag

Een WalkingDinner, oftewel een culinaire wandeling met gids door het prachtige centrum van Den Haag. Dit groepsuitje is ideaal voor teambuilding. De gangen van het diner worden in twee verschillende restaurants geserveerd. Hierdoor is er geen vaste tafelschikking en kun je dus met meerdere collega’s bijkletsen! Onderweg vertelt de stadsgids alle ins & outs over Den Haag. Wist je al dat Paleis Huis ten Bosch vroeger een gevangenis was? Of dat Den Haag een hele groene stad is? Den Haag heeft namelijk meer bomen dan inwoners. Aan het eind van dit uitje zijn jij en je collega’s echte Haagse kenners.

groepsuitjes in Den Haag

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Den Haag? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Den Haag te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

Groepsuitjes bekend van TV

Wist je dat Uitjesbureau Den Haag het enige evenementenbureau is met een licentie voor het officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje? Wij hebben in samenwerking met IDTV, de programmamakers, een unieke game ontwikkeld. Wij zijn trots dat wij de enige aanbieder zijn die alle originele namen, tunes, spelformats, jokers, vrijstellingen, geluidseffecten en ervaringen van deelnemers mogen gebruiken voor ons “Wie is de Mol bedrijfsuitje”. Durf jij de strijd aan te gaan om de Mol te ontdekken binnen jouw team? Niets is wat het lijkt… 

Naast het Wie is de Mol groepsuitje hebben we nog meer bedrijfsuitjes die bekend zijn van TV. Wat dacht je van onze avontuurlijke en uitdagende Expeditie Robinson game? Dit bedrijfsuitje staat voor competitie, behendigheid, teambuilding, samenwerking en natuurlijk veel fun. In teams neem je het op tegen je collega’s tijdens uitdagende proeven. Belangrijk is dat je als team goed presteert, maar ook als individu zul je je steentje bij moeten dragen. Er volgt namelijk ook een stemronde tijdens de eilandraad, en niemand wilt als eerste uit het spel liggen. Ben je van plan een bondje met iemand te starten of geloof jij in je eigen kracht?

Quizzen in Den Haag

Een quiz spelen tijdens een groepsuitje in Den Haag is altijd een succes. Een quiz zorgt voor een gezellige en gemoedelijke sfeer waardoor iedereen zich snel op zijn of haar gemak zal voelen. Het is belangrijk dat je voor een quiz kiest die aansluit bij de interesses van jou en je collega’s. Bij Uitjesbureau Den Haag hebben we een ruim aanbod van verschillende soorten quizzen. Er is voor ieder wat wils! Wat dacht je van de Ranking your Colleagues Quiz editie? Dit groepsuitje is geïnspireerd op het succesvolle tv-programma Ranking the Stars. Deze keer gaan de BN’ers niet met hun billen bloot, maar jij en je collega’s. Wil je liever voor een traditionele Pubquiz gaan of een Pubquiz met diner? De mogelijkheden voor quizzen in Den Haag zijn eindeloos. Bekijk ons hele aanbod van quizzen als groepsuitje in Den Haag.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen