Voorjaarsuitjes in Den Haag

Den Haag is een zeer geschikte locatie om je bedrijfsuitje te organiseren, en al helemaal in het voorjaar. De dagen worden langer, de strandtenten gaan weer open en de terrasjes worden langzamerhand buiten gezet, kortom er is weer van alles te ontdekken in Den Haag! We willen je graag inspireren om in het voorjaar een geweldig bedrijfsuitje te organiseren in de prachtige Hofstad Den Haag.

een teamuitje organiseren in de lente

Een bedrijfsuitje organiseren in het voorjaar is geweldig, zeker in Den Haag, die mooie stad achter de duinen! Het weer wordt beter, de dagen langer en ons humeur een stuk vrolijker. Dat zijn toch de perfecte ingrediënten voor een gezellige dag samen met je collega’s. Ga je voor een actief bedrijfsuitje in het centrum van Den Haag waarbij je de stad ontdekt tijdens het Geheimen van Den Haag stadsspel of daag je je collega’s uit voor de uitdagende en avontuurlijke proeven van Expeditie Robinson? Dwaal tijdens jullie teamuitje in het voorjaar af langs het Paleis Noordeinde, het Binnenhof en de Hofvijver en de prachtige Passage. Bekijk ons aanbod van verschillende teamuitjes die geschikt zijn om te spelen in de lente.

onze top 3 voorjaarsuitjes

In de lente wordt het weer alleen maar beter, en daarom zijn onze stadsspellen weer helemaal terug! Tijdens de stadsspellen ga je in teams het centrum van Den Haag in. Uitgerust met een tablet en de benodigde spelmaterialen volgen jullie de aangegeven route. Door zo veel mogelijk opdrachten te voltooien scoren jullie punten. Tijdens de stadsspellen wandel je ongeveer 5 km. Onze stadsspellen zijn actief, uitdagend en gezellig.

Monopoly Streets Den Haag

Speel Monopoly Streets en verover de straten en gebouwen van Den Haag. Beland jouw team in de gevangenis of zijn jullie aan het einde van het spel de trotse bezitters van Den Haag? Met dit bedrijfsuitje krijg je de kans om eigenaar te worden van de duurste straten en gebouwen in Den Haag. Je voltooid in teamverband verschillende opdrachten en hersenkrakers om zo de straten en gebouwen van Den Haag te veroveren. Net zoals in het echte Monopoly bordspel draait het bij dit teambuildingsuitje om geld verdienen, zoveel mogelijk bezittingen veroveren, gezelligheid en ook niet onbelangrijk, tactisch nadenken. Is jouw team straks de trotse bezitter van het het Paleis Noordeinde? 

Escape city in Den Haag

De spanning stijgt. Jullie moeten tijdens dit bedrijfsuitje zien te ontsnappen uit het centrum van Den Haag! Je gaat in verschillende teams op pad en zo komen jullie langs uitdagende opdrachten en echte hersenkrakers. Geniet ondertussen van al het moois wat Den Haag te bieden heeft, zoals de Grote Kerk, het Binnenhof en de Passage. Maar wees op je hoede! Een denkbeeldige cirkel op de plattegrond van Den Haag sluit het gebied af waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen. Alleen door het juist op te lossen van de activiteiten kunnen jullie de codes kraken en ontsnappen uit de stad. Samenwerking en goede communicatie zijn heel belangrijk tijdens dit teamuitje.

BE SMART Stadsspel den haag

Bij dit personeelsuitje in Den Haag draait het om elkaar uitdagen, lef hebben en samenwerken. Door middel van uitdagende en hilarische opdrachten kunnen jullie punten verdienen. Daag de andere teams uit om de strijd aan te gaan en versla elkaar tijdens de battles. Wandel tijdens de game langs het Binnenhof, Paleis Noordeinde en het Malieveld. Geniet dus van de omgeving, maar hou je gedachte ook zeker bij het spel, te veel afleiding kan ervoor zorgen dat jullie punten mislopen. Op de meest onverwachte momenten kan er een team opduiken om de uitdaging met het andere team aan te gaan. Welk team komt als eerste aan bij de eindbestemming?

bedrijfsuitjes in Den haag

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje in het voorjaar in Den Haag? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Den Haag te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer voorjaarsuitjes

Floating & Walking dinner

Tijdens dit bedrijfsuitje in Den Haag heb je drie activiteiten in één. Een rondvaart over de grachtengordel van Den Haag, een stadswandeling met gids en een heerlijk diner in twee verschillende restaurants. Door de afwisseling van varen, wandelen en dineren biedt dit teamuitje een gevarieerd programma. Onze stadsgids laat jullie de mooiste en leukste plekjes van Den Haag zien. Vanwege het diner in verschillen de restaurants is er geen vaste tafelschikking en kun je dus met meerdere collega’s bijpraten. 

Beach Escape den haag

Dit bedrijfsuitje in Scheveningen bevat de benodigde sportiviteit, intensiviteit en spanning. Jullie moeten namelijk zo snel mogelijk het strand zien te verlaten. Alleen is dat moeilijker dan het lijkt... Door de juiste antwoorden te geven, zullen jullie aanwijzingen krijgen die leiden tot de uitgang. Jullie moeten samen verbanden kunnen leggen, anders zullen jij en je collega’s vandaag niet ontsnappen aan een natte broek. Deze activiteiten zijn dan ook perfect om teambuilding naar een hoger level te tillen. Durven jullie het aan? 

Win voor de voedselbank

Tijdens dit maatschappelijk verantwoorde bedrijfsuitje spelen jullie voor een donatie aan de Voedselbank in Den Haag. Doe samen iets goeds voor een ander op een unieke manier. Door middel van vragen en opdrachten te voltooien wordt de donatie steeds hoger. De vragen variëren van kennisvragen tot aan foto- en video opdrachten. Denk tijdens dit teamuitje aan de tactiek, techniek, samenwerking en inzet. Op deze manier kun je met elkaar keihard knokken om die euro’s te verdienen voor de Voedselbank. 

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen