Teambuilding in Den Haag

Op zoek in de zomer naar een leuk bedrijfsuitje in Den Haag dat teambuilding stimuleert? Bij Uitjesbureau Den Haag heb je in 2024 de keuze uit tientallen stadsspellen, uitjes en arrangementen. Onze bedrijfsuitjes zijn ingericht om de band van jullie team nog sterker te maken. Sportieve arrangementen, speurtochten of workshops: via ons reserveer je heel gemakkelijk een origineel en sensationeel evenement voor je collega’s! 

Teambuilding activiteiten in Den Haag

Ben je op zoek naar het perfecte teambuilding evenement in Den Haag? Je bent op de juiste pagina beland! Een teambuildingsactiviteit is een mooie gelegenheid om tijdens een bedrijfsuitje in Den Haag kennis te maken met de recente ontwikkelingen van je bedrijf of om kennis te maken met nieuwe collega’s. Tijdens onze unieke teamuitjes staat samenwerken en verbinding centraal. Onze ervaren event managers kunnen je goed adviseren over een teambuildingsactiviteit dat werkt en wat bij jullie bedrijf en team past.

Teambuilding games met collega’s

Onze teambuilding activiteiten in Den Haag zijn goed voor de saamhorigheid tussen collega’s. Wij combineren de leukste opdrachten en wij weten precies wat jij nodig hebt voor een geslaagd uitje. Voor elke wens, budget en doel hebben wij een geschikt bedrijfsuitje. Ga jij voor online teambuilding? Een dinerspel? Of wat dacht je van outdoor teambuilding. Als je liever een spannend bedrijfsuitje en onderlinge competitie, raden wij onze escape games aan. 

Onze top 3 teambuilding uitjes

wie is de mol Den Haag

Wie kent het populaire tv-programma Wie is de Mol niet? In samenwerking met de originele makers van het Wie is de Mol tv-programma IDTV bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelf van de Mol. Tijdens dit bedrijfsuitje in Den Haag is samenwerken key, en daarom perfect voor teambuilding! Lukt het je om de Mol de ontmaskeren? Of heb je tunnelvisie naar de verkeerde kandidaat?

Escape Dinner Den Haag

Tijdens dit personeelsuitje in Den Haag is het de bedoeling dat jouw team als eerste weet te ontsnappen door middel van het oplossen van de raadsels. Kunnen jij en je teamgenoten goed overweg met cryptische aanwijzingen of hebben jullie een verborgen puzzeltalent in het team? Dan staan jullie al 1 – 0 voor! Samenwerking is tijdens dit teamuitje noodzakelijk, daarom is dit dinerspel het perfecte bedrijfsuitje om de teambuilding binnen het team te versterken.  

Office Escape gamification

Bij de Office Escape Game in Den Haag worden jullie opgesloten in jullie eigen kantoor! De deur valt dicht, aan jullie de taak om binnen 90 minuten te ontsnappen. Bij dit zenuwslopende bedrijfsuitje werken jij en je collega’s samen aan de teambuilding, want zonder samenwerken komen jullie er niet op tijd uit! Durven jullie de spanning aan? Dit bedrijfsuitje kan op elke gewenste locatie worden gespeeld. Ben je een evenement op kantoor aan het organiseren of juist buiten de deur? 

bedrijfsuitje op maat in Den Haag

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teambuilding bedrijfsuitje in Den Haag? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Den Haag te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Online teambuilding

Ben je opzoek naar een online bedrijfsuitje? Wij organiseren de tofste online bedrijfsuitjes, waarbij online teambuilding centraal staat. Een voorbeeld hiervan is De Grote Online TV Quiz Show. Juist in deze tijd zijn bedrijfsuitjes extra belangrijk om het teamgevoel te versterken. Vertel ons al je wensen en behoeften en wij organiseren voor jou en je collega’s een super leuke ervaring die jullie niet snel vergeten! Wij hebben op deze pagina een aantal originele online teamuitjes geselecteerd. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren event managers inspireren je graag. Wij kunnen ook online teamuitjes op maat voor jullie maken, niks is ons te gek! 

Teambuilding en fun

Willen jullie een ontspannen maar ook competitief bedrijfsuitje? Kies dan voor de leukste Pubquiz van Den Haag. Tijdens deze avond komen er verschillende rondes voorbij waarin je in teams al jullie kennis over geschiedenis, politiek, aardrijkskunde en muziek kunnen laten zien. Onze pubquiz kun je in verschillende formats spelen. Klik op de button om de opties te zien. Het is ook mogelijk om je eigen vragen te bedenken die terugkomen in de quiz. 

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen