De Grote Online TV Quiz Show Den Haag

» Uitje » De-grote-online-tv-quiz-show-den-haag

online quiz

Een online bedrijfsuitje organiseren? Tijdens De Grote Online TV Quiz Show worden jullie op de proef gesteld door middel van verschillende opdrachten. De opdrachten zijn gebaseerd op echte tv-programma's, zoals De Slimste Mens, Deal or No Deal en Miljoenenjacht. Jullie moeten samenwerken en goed kunnen communiceren, alleen dan kan jouw team er met de winst vandoor gaan. Dit bedrijfsuitje is dan ook uitstekend voor teambuilding op afstand. 

Inclusief

  • Service en organisatie vanuit Uitjesbureau
  • Professionele quizmaster live op afstand
  • App met originele vragen en opdrachten
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 ‚ā¨ 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 ‚ā¨ 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

De unieke online quiz met verschillende tv-formats 

De Grote Online TV Quiz Show is een online bedrijfsuitje bomvol uitdagende opdrachten en gezelligheid. Ben jij een trouwe kijker van De Slimste Mens of Ik Hou Van Holland? Dan is dit je kans om mee te spelen! Samen gaan jullie als teams de strijd met elkaar aan. Er zullen verschillende tv-formats voorbijkomen. Zelfs de koffertjes van Miljoenenjacht zullen niet ontbreken. Dit online bedrijfsuitje brengt de teamspirit naar een hoger niveau. 

Wat kun je verwachten tijdens de Grote Online TV Quiz Show? 

Jullie worden welkom geheten in de Zoom of Teams meeting door onze enthousiaste quizmaster. De quizmaster staat op elk moment voor jullie klaar tijdens dit online teambuilding uitje. Na de introductie en speluitleg worden de teams gemaakt en verdeeld in break-out rooms. Naast de online meeting zullen alle deelnemers een speciale Quiz app moeten downloaden op hun tweede device (telefoon of tablet). Deze speciale app zorgt er voor dat alle teams de vragen en opdrachten binnenkrijgen. In de app kan de team captain de antwoorden versturen. Het is van belang dat jullie goed samenwerken en communiceren tijdens dit bedrijfsuitje vol met variatie en interactie. 

Na elke ronde komen alle teams weer bij elkaar voor het gezamenlijke onderdeel. Het Miljoenenjacht kofferspel gaat gespeeld worden! Tijdens dit gezamenlijke onderdeel krijgen jullie ook de tussenstand te horen. Dit is een bonusronde waar sommige teams die wat achterlopen in de puntentelling weer de kans krijgen om het gat te dichten. Alles kan door dit gezamenlijke spel nog veranderen, waardoor de online quiz tot het einde spannend blijft! Welk team weet tijdens deze laatste ronde de meeste punten binnen te slepen? Het winnende team wordt natuurlijk in het zonnetje gezet tijdens de prijsuitreiking. 

Het is ook mogelijk om De Grote Online Tv Quiz Show te personaliseren met eigen vragen en opdrachten. Zo kunnen er zelf vragen bedacht worden over bijvoorbeeld thema's die spelen binnen jullie bedrijf of een vragenronde over hoe goed jullie elkaar kennen als collega's. Alles is mogelijk tijdens deze persoonlijke vragenronde.  

Offerteaanvraag

Spelen jullie straks de aller-gezelligste¬†Online TV Quiz Show van Nederland vol variatie en¬†interactie? Ons¬†team zal na de boeking alle technische uitleg vooraf goed met je doornemen zodat op de dag zelf iedereen klaar is voor de strijd! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan.‚ÄĮDit is een online bedrijfsuitje wat door heel Nederland gespeeld kan worden.¬†

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Service en organisatie vanuit Uitjesbureau
  • Professionele quizmaster live op afstand
  • App met originele vragen en opdrachten
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 ‚ā¨ 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 ‚ā¨ 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen