Online Pubquiz Den Haag

» Uitje » Online-pubquiz-den-haag

online quiz

Werk samen met je collega’s tijdens dit leuke teamuitje op afstand. Ervaar de gezelligheid van een live pubquiz maar dan achter je eigen computerscherm. Er komen verschillende vragenrondes voorbij. Van sportvragen tot aan vragen over kunst. Welke collega beschikt over de meeste algemene kennis? En wie moet er eigenlijk wat vaker naar het nieuws gaan kijken? Tijdens dit teamuitje kom je erachter. Dit online uitje is volledig op maat samen te stellen. Zo kunnen er vragen over jouw organisatie worden ingestuurd. Bijvoorbeeld ''wat is de missie van het bedrijf?''.  

Inclusief

  • Een online quizmaster 
  • Pubquiz app met originele vragen en opdrachten 
  • Mogelijkheid tot een eigen vragenronde 
  • Virtuele prijsuitreiking 
  • Online verbinding
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

De oergezellige online Pubquiz van Den Haag 

Dit bedrijfsuitje staat in het teken van teambuilding, kennis en gezelligheid. Tijdens deze gezellige online Pubquiz speel je samen met je collega’s vanaf je eigen scherm op kantoor, thuis of op iedere andere locatie over de wereld. Dit online uitje is in het Nederlands en Engels beschikbaar. De pubquiz bevat veel verschillende onderwerpen, dit maakt het leuk voor iedereen. Misschien heeft jouw collega namelijk veel meer kennis van sport en ben jij een echte weetjes liefhebber. Interactie op afstand zorgt ervoor dat jullie samen op originele wijze kunnen quizzen. 

Wat kun je verwachten tijdens de Online Pubquiz Den Haag? 

Jullie worden enthousiast welkom geheten door onze quizmaster. De quizmaster zal ervoor zorgen dat de pubquiz soepel en op een gezellige manier verloopt. Iedere deelnemer ontvangt vooraf een uitnodiging voor de Teams of Zoom meeting. Wanneer iedereen aanwezig is, starten we de speciale 'Online Pubquiz' app waardoor alle telefoons van de deelnemers zullen veranderen in controllers. De verschillende rondes bestaan onder andere uit de thema's algemene kennis, sport, muziek en politiek en nog veel meer!  

Het is mogelijk om zelfbedachte vragen in te sturen. Denk bijvoorbeeld aan leuke weetjes over jouw organisatie in combinatie met foto of videomateriaal. Dit zorgt voor herkenning en een persoonlijke twist. Per ronde zullen de tussenstanden en ronde winnaars bekend worden gemaakt door de quizmaster. Ben jij al aan het juichen of moet je nog even een tandje bij zetten? Dit online teamuitje zit bomvol gezelligheid en interactie! De deelnemer met de meeste punten wordt natuurlijk in het zonnetje gezet als terechte winnaar van de Online Pubquiz tijdens de prijsuitreiking.  

Offerteaanvraag     

Heb je interesse in een online pubquiz bomvol gezelligheid en interactie? En durf jij de strijd aan? Ons onlineteam zal na de boeking alle technische uitleg vooraf goed met je doornemen, zodat op de dag zelf iedereen klaar is voor de strijd!  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan. Dit is een online teamuitje dat in alle steden van Nederland gespeeld kan worden. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Een online quizmaster 
  • Pubquiz app met originele vragen en opdrachten 
  • Mogelijkheid tot een eigen vragenronde 
  • Virtuele prijsuitreiking 
  • Online verbinding
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen