Personeelsuitje in Den Haag

Ben je in de zomer van 2024 op zoek naar een personeelsuitje in de hofstad van Nederland? Dompel je onder in de Haagse sferen tijdens een personeelsuitje in Den Haag. Wij nemen de organisatie graag uit handen! Een personeelsuitje is een goede manier om de werkstress even te ontvluchten en om elkaar beter te leren kennen.

Personeelsuitje in Den Haag

Personeelsuitje organisren voor je bedrijf, afdeling of grote groepen? Als je op zoek bent naar een origineel personeelsuitje in Den Haag dan wil je graag een ruime keuze, zodat je kunt bepalen welk personeelsuitje het beste bij het team en het bedrijf past. Bij Uitjesbureau Den Haag kun je terecht voor personeelsuitjes in alle soorten en maten. Dankzij ons grote en diverse aanbod is er voor elk soort bedrijf een geschikt uitje te vinden! Kijk bijvoorbeeld eens bij onze leuke citygames. We hebben een groot aanbod aan verschillende stadsspellen in Den Haag.

Activiteiten personeelsuitje in Den Haag

Wil jij een personeelsuitje organiseren in Den Haag en ben je opzoek naar een leuke activiteit? Bekijk dan eens onze verschillende categorieën. Wil je bijvoorbeeld een dinerspel organiseren zoals Ontdek de Mol? Of een Pubquiz personeelsuitje? Wij hebben ook een aantal arrangementen samengesteld. En maak je geen zorgen als je er niet helemaal uitkomt. Neem gerust contact met ons op en wij helpen je met het vinden van inspiratie! 

Onze top 3 personeelsuitjes

Escape city in den haag

Escape City is een interactief personeelsuitje in Den Haag, waar de spanning vanaf minuut 1 duidelijk aanwezig is. Het 3,5 uur durende spel bevat opdrachten, clues en kennisvragen over verschillende onderwerpen. Weet jij samen met jouw team de antwoorden te vinden? Met de juiste antwoorden vinden jullie de uitgang uit de stad. Met het teamuitje Escape City in Den Haag worden jullie getest op het gebied van communicatie, stressbestendigheid en samenwerking.

Win voor de voedselbank

Een uniek personeelsuitje in Den Haag waar je ook nog iets goeds doet voor een ander! De Voedselbank zorgt ervoor dat mensen die weinig te besteden hebben toch genoeg verse producten krijgen om gezond te leven. In samenwerking met de Voedselbank in Den Haag hebben wij dit unieke stadsspel bedacht waar duurzaamheid en saamhorigheid voorop staat. Aan jullie de taak om zoveel mogelijk geld in te zamelen om zo de Voedselbank in Den Haag te kunnen steunen.

Virtual reality dinerspel

Ben je op zoek naar een personeelsuitje terwijl je geniet van een heerlijk driegangendiner in Den Haag? Dit dinerspel is erg bijzonder want je speelt samen met je collega’s een spel in virtual reality! Betreed de virtuele wereld en speel uitdagende teamopdrachten tegen en met elkaar in VR. Het spel bestaat uit vijf unieke omgevingen waarin verschillende games worden gespeeld. Het ene moment doe je mee aan de Olympische spelen en vervolgens ben je een kandidaat in Weekend Millionaire. 

Personeelsuitje organiseren in Den Haag

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie personeelsuitje in Den Haag? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Den Haag te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Escape room personeelsuitje in Den Haag

Uitjesbureau Den Haag is de nummer één in Nederland als het gaat om Escape Room personeelsuitjes. De Escape Room bedrijfsuitjes zijn uitermate geschikt om te spelen met een grote groep omdat het outdoor personeelsuitjes zijn. Stel je eens voor, de hele stad als jouw speelweide! Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan eens onze Escape City of Beach Escape. Dit speel je op het strand van Scheveningen. 

Sportieve personeelsuitjes

Onze sportieve teamuitjes in Den Haag zijn de perfecte balans tussen samen lachen, actief bezig zijn en teambuilding. Het mooie van de sportieve bedrijfsuitjes is dat deze ook te spelen zijn op het strand van Scheveningen. Gezonde strijd tussen de teams staat centraal tijdens een sportief uitje. Word jij de ultieme Robinson tijdens Expeditie Robinson? Of heb je zin verschillende sportactiviteiten tijdens een Sportdag in een park van Den Haag? Uiteraard krijgt de winnaar van de dag een mooie prijs.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen