Typisch Den Haag

Een personeelsuitje in Den Haag organiseren? Den Haag is één van de meest bijzondere steden van Nederland. Wij hebben de mooiste monumenten, historische buurten en we liggen aan de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’. Wij bieden verschillende teamuitjes aan waarbij je Den Haag leert kennen door middel van een spel. Bekijk hier de Typisch Haagse bedrijfsuitjes!

Den Haag, onze stad aan de kust

Een bedrijfsuitje in Den Haag biedt een prachtig cultureel, culinair en sereen decor. In Den Haag vindt je iconische meesterwerken in één van onze vele musea, zoals het Kunstmuseum Den Haag en het Mauritshuis. Wij hebben een groot aanbod aan verschillende teamuitjes waarbij je de stad nog beter leert kennen. Gaan jullie liever voor een spannend uitje in Scheveningen? Dat kunnen wij ook voor je regelen! Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijfsuitje in Den Haag? Neem dan contact met ons op en bekijk deze pagina voor inspiratie. 

Onze top 3 typisch haagse uitjes

de geheimen van Den Haag

Wat stond er eerst altijd op de plek van het welbekende Binnenhof? En weet jij waarom het Escher museum in het Paleis in Den Haag staat? In teams gaan jullie de strijd aan en op zoek naar de parels van Den Haag. Tijdens het stadsspel Geheimen van Den Haag wordt jullie kennis over Den Haag op de proef gesteld. Onderweg komen jullie bijzondere bezienswaardigheden tegen, zoals de Paleistuin, Stadhouderspoort en Thorbecke. Zelfs de echte Hagenezen komen er tijdens dit stadsspel achter dat hun kennis over de stad nog niet optimaal is.

Geniet van Cultureel Den Haag

Tijdens dit teamuitje in Den Haag hebben wij een uniek cultureel arrangement beschikbaar. Niet alleen de zee in Den Haag bruist, het Haagse cultuur leven bruist ook. Wij bieden een bezoek aan een typisch Haags museum zoals bijvoorbeeld het Kunstmuseum, het Mauritshuis, Fotomuseum of misschien wel de Gevangenpoort. Na het museumbezoek staat er een spannend stadsspel op de planning. Onze stadsgids verwelkomt jullie in de buurt van het gekozen museum in een gezellige horecalocatie. Wanneer jullie alle mooie kunst objecten hebben bekeken en  besproken is het tijd voor een heerlijke lunch. 

Cursus plat haags praten

Tijdens deze dag laten we de zakelijke taal op de werkvloer even voor wat het is. Dit arrangement staat in het teken van het Haagse accent. Ken jij de Haagse uitspraken ”Vette klauwuh met sallúf” en ”Gooi die plank is in dat gat” al? Vast niet! Leer tijdens deze workshop praten als een échte HageneesTijdens het arrangement Plat Haags leer je met een echt Haags accent spreken onder leiding van onze  Haagse cursusleiderNa de cursus is het tijd voor ontspanning tijdens een rondvaart over de oude grachten van Den Haag. 

bedrijfsuitje in Den Haag

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Den Haag? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte bedrijfsuitje in Den Haag te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer typische Haagse uitjes

beach escape op Scheveningen

Tijdens deze teambuilding activiteit moeten jullie zien te ontsnappen. Ervaar dé spannendste Beach Escape op het strand van Scheveningen, Kijkduin of een ander Haags strand naar keuze. Door de juiste antwoorden te geven, zullen jullie aanwijzingen krijgen die leiden tot de uitgang. Jullie moeten samen verbanden kunnen leggen, anders zullen jij en je collega’s vandaag niet ontsnappen aan een natte broek. Deze activiteiten zijn dan ook perfect om teambuilding naar een hoger level te tillen. Durven jullie het aan? 

Escape Dinner Den Haag

Tijdens dit personeelsuitje in Den Haag is het de bedoeling dat jouw team als eerste weet te ontsnappen door middel van het oplossen van de raadsels. Kunnen jij en je teamgenoten goed overweg met cryptische aanwijzingen of hebben jullie een verborgen puzzeltalent in het team? Dan staan jullie al 1 – 0 voor! Samenwerking is tijdens dit teamuitje noodzakelijk, daarom is dit dinerspel het perfecte bedrijfsuitje om de teambuilding binnen het team te versterken.  Lukt het jouw team om als eerst de Escape kist te openen?

heidag sessie met teambuilding

Het arrangement Vergaderen en Stadsspel in Den Haag is een combinatie van een zakelijke start in de ochtend en met teambuilding en gezelligheid in de middag. Hebben jullie
de hele ochtend moeten luisteren naar nieuwe plannen, saaie agendapunten en 
talks van
het management? Dan zullen jullie vast en
zeker wel toe zijn aan een middag met wat meer pit en activiteit. Speel na de heerlijke lunch een spannend stadsspel zoals Wie is de Mol, Escape City of een ander spannend stadsspel. 

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen