Vergaderen en Stadsspel in Den Haag

» Uitje » Vergaderen-en-stadsspel-in-den-haag

arrangement teambuilding

Dit arrangement is een combinatie van een zakelijke start in de ochtend, denk aan een workshop, lezing of vergadering. In de middag is het tijd voor teambuilding en gezelligheid tijdens een spannend stadsspel in hartje Den Haag. Wil je een originele dag organiseren voor je collega's waarbij zakelijk en fun samenkomen? Wij helpen je graag met het organiseren van de perfecte heidag / heisessie in Den Haag. 

Inclusief

  • Vergaderlocatie
  • Lunch
  • Professionele spelleider
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

Vergadering met spannend stadsspel in Den Haag

Tijdens deze Heisessie of Heidag sluit je aan het einde van de ochtend je zakelijke vergadering af en begin je met een actief bedrijfsuitje in Den Haag! Hebben jullie de hele ochtend moeten luisteren naar nieuwe plannen, saaie agendapunten en talks van het management? Dan zullen jullie vast en zeker wel toe zijn aan een middag met wat meer pit en activiteit. Speel na de heerlijke lunch een spannend stadsspel zoals Wie is de Mol, Escape City of een Beach Escape in Scheveningen. Ga de uitdaging aan en win door goed samen te werken met je team. 

Wat kun je verwachten van deze teamdag in Den Haag?

Wij raden aan om deze dag te beginnen met het zakelijke gedeelte. Dit kan georganiseerd worden bij jullie eigen locatie of wij regelen een fijne locatie voor een heisessie. Na de vergadering of zakelijke bijeenkomst zal er een uitgebreide lunch worden geserveerd. Hiermee kunnen jullie opladen voor het middagprogramma, waar jullie de energie goed voor kunnen gebruiken! 

Na de lunch staat onze entertainer klaar voor een uitgebreide speluitleg. Afhankelijk van welk stadsspel jullie hebben gekozen gaan jullie in teams de stad in om verschillende opdrachten te voltooien. Ieder team gaat op pad met een tablet die wordt aangestuurd door gps. Hierdoor weten jullie precies waar jullie heen moeten en kan de spelleiding ook altijd zien waar jullie zijn. Spannende stadsspellen waar jullie uit kunnen kiezen zijn bijvoorbeeld een Escape City of het Officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje. Bekijk hier alle stadsspellen.  

Offerteaanvraag

De planning van deze dag is natuurlijk in te delen naar jullie wensen en is helemaal op maat te maken, wij helpen jullie graag met het zoeken naar een geschikte locatie en met het inrichten van deze dag. Wil je meer informatie over dit arrangement in Den Haag? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Vergaderlocatie
  • Lunch
  • Professionele spelleider
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen