Geniet van Cultureel Den Haag

» Uitje » Geniet-van-cultureel-den-haag

arrangement teambuilding

Den Haag heeft een dynamisch palet aan culturele instellingen. Tijdens dit teamuitje ontdekken jullie wat het bruisende Den Haag te bieden heeft! Ontdek een van de vele prachtige musea van Den Haag zoals Het Mauritshuis, Voorlinden of het Kunstmuseum en geniet daarna van een heerlijke lunch. Na de culturele ochtend is het tijd voor een uitdagend stadsspel, kies een van onze stadsspellen om de dag succesvol mee af te sluiten. 

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

Den Haag, de culturele schatkist aan zee

Tijdens dit teamuitje in Den Haag hebben wij een uniek cultureel arrangement beschikbaar. Niet alleen de zee in Den Haag bruist, het Haagse cultuur leven bruist ook. Wij bieden een bezoek aan een typisch Haags museum zoals bijvoorbeeld het Kunstmuseum, het Mauritshuis, Fotomuseum of misschien wel de Gevangenpoort. Na het museumbezoek staat er een spannend stadsspel op de planning. Willen jullie in de culturele hoek blijven? Dan adviseren wij het Geheimen van Den Haag stadsspel.  

Wat kun je verwachten van het teamuitje Cultureel Den Haag?

Onze stadsgids verwelkomt jullie in de buurt van het gekozen museum in een gezellige horecalocatie. Na een korte introductie zullen jullie starten met het museumbezoek bij het door jullie gekozen museum. Wanneer jullie alle mooie kunstobjecten hebben bekeken en uitvoerig hebben besproken is het tijd voor een heerlijke lunch. Tijdens de lunch kunnen jullie alle indrukken met elkaar bespreken en kunnen jullie je maag vullen voor een stevig en spannend stadsspel in Den Haag. Jullie kunnen vooraf zelf beslissen welk stadsspel jullie willen spelen. Wij raden het Geheimen van Den Haag stadsspel aan om in de culturele sferen te blijven. Tijdens dit spel gaan jullie in teams uitgerust met een tablet en wat spelmaterialen op pad om de geheime parels van de Hofstad te ontdekken. Het team dat als eerste de meeste geheimen heeft ontdekt, wint het spel. Natuurlijk gaat het niet zonder het uitvoeren van verschillende opdrachten, clues, hersenkrakers en samenwerkingsopdrachten. 

Offerteaanvraag

Het arrangement Geniet van cultureel Den Haag is ook uit te breiden met een diner, dinerspel of barbecue. Natuurlijk kunnen jullie ook een ander spannend stadsspel spelen zoals Wie is de Mol of Escape City of willen jullie liever de Voedselbank in Den Haag steunen tijdens het Win voor de Voedselbank stadsspel. Het kan helemaal op maat voor jullie worden samengesteld. Neem contact met ons op voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen