Weekendarrangement voor bedrijven in Den Haag

» Uitje » Bedrijfsweekend-in-den-haag

arrangement teambuilding

Leer elkaar beter kennen in een andere omgeving, dan alleen op kantoor. Beleef een zakelijk en fun weekend samen met je collega's in Den Haag. Speel een spannend stadspel en ontspan op het water tijdens de rondvaart over de Haagse grachten. Jullie hoeven je nergens zorgen om te maken, alles wordt tot in de puntjes geregeld. 

Inclusief

 • Hotelovernachting
 • Vergaderlocatie
 • Beeld- en spelmaterialen
 • Professionele spelleider
 • Ontbijt en of lunch
 • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

Zakelijk weekendarrangement in Den Haag 

Een uniek weekend bomvol teambuilding organiseren in Den Haag? Bij dit arrangement staat alles in het teken van vergaderen, elkaar beter leren kennen, samenwerken tijdens een spannend stadsspel en natuurlijk genieten van de mooie stad Den Haag. Tijdens dit arrangement leer je elkaar ook buiten de kantoormuren kennen, wij kunnen je verzekeren dat dit jullie band zeker zal versterken! 

Wat kun je verwachten van dit zakelijke arrangement in Den Haag? 

Dit arrangement in Den Haag combineert zakelijk, social en entertainment in één. Om het weekend in te luiden, spelen jullie een uitdagende dinnergame zoals La Casa De Papel VR of het Moorddiner. Of willen jullie liever het weekend beginnen met een Pubquiz of een Hou van Holland dinerspel? Alle deelnemers overnachten in een hotel in het centrum van Den Haag. De volgende ochtend staat in het teken van meetings, talks, workshops en andere zakelijke evenementen. Na een ochtend luisteren en nieuwe informatie opnemen, is het tijd voor het actievere deel van het weekend. Na de lunch spelen jullie een spannende citygame. Kies uit verschillende stadsspellen zoals het officiële Wie is de Mol spel, BE SMART citygame of ontsnap tijdens de Escape City uit Den Haag.  

Na een middag vol spanning en sensatie is het tijd voor een ontspannen boottocht over de grachten van Den Haag! Vaar langs vele Haagse bezienswaardigheden. Sluit samen het weekend af met een goed glas wijn of een driegangendiner. Er is voldoende ruimte om bij te kletsen en elkaar beter te leren kennen tijdens dit weekendarrangement! 

Offerteaanvraag 

Zijn jullie op zoek naar het juiste arrangement voor een bedrijfsweekend? Een mix van zakelijk, spanning en plezier? Dit arrangement kan geheel naar jullie wensen op maat gemaakt worden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij bieden nog meer arrangementen aan in Den Haag, zoals de Borrelboot met Ontdek de Mol dinerspel of het arrangement Vergaderen met Stadsspel. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Hotelovernachting
 • Vergaderlocatie
 • Beeld- en spelmaterialen
 • Professionele spelleider
 • Ontbijt en of lunch
 • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen