BE SMART citygame Den Haag

» Uitje » Be-smart-citygame-in-den-haag

stadsspel teambuilding

Verken Den Haag tijdens dit actieve teambuildingsuitje en ontdek welke collega’s SMART zijn. Bij de BE SMART Citygame draait het om samenwerking, lef en uitdaging. Zijn jij en je teamgenoten klaar voor de strijd? Je speelt tijdens dit bedrijfsuitje via de tablet een interactief stadsspel samen met je collega's. Daag andere teams uit om de strijd aan te gaan en geniet ondertussen van het prachtige centrum van Den Haag.

Inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Een snack voor onderweg
  • Een tablet per team
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 24.50 p.p. excl BTW
30 - 50 € 27.50 p.p. excl. BTW
15 - 29 € 34,50 p.p excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

BE SMART bedrijfsuitje in Den Haag 

Bij dit personeelsuitje draait het om elkaar uitdagen, lef hebben en samenwerken. Daag de andere teams uit om de strijd aan te gaan, versla elkaar tijdens de battles en kom als eerste team aan bij de eindbestemming. Wandel tijdens de game langs Het Binnenhof, Paleis Noordeinde en het Malieveld. Geniet dus zeker ook van de omgeving, maar hou je gedachte bij het spel, te veel afleiding kan ervoor zorgen dat jullie punten mislopen. 

Wat kun je verwachten tijdens de BE SMART Citygame in Den Haag? 

Voordat het teamuitje van start gaat worden jullie verwacht in een gezellige horecalocatie in Den Haag waar onze enthousiaste spelleider de groep welkom heet. Na de introductie en speluitleg kan het spel beginnen. Jullie worden verdeeld in teams en gaan op pad met een plattegrond van Den Haag en een smartphone met daarop de speciaal voor dit spel ontwikkelde app ‘BE SMART’.  

Door middel van uitdagende en hilarische opdrachten kunnen jullie punten verdienen. Maar let op, want Den Haag wordt onveilig voor het team met de meeste punten. Op de meest onverwachte momenten kan er een team opduiken om de uitdaging met het andere team aan te gaan. Via de app kun je constant zien welk team er het beste voor staat. Het team dat als eerste alle opdrachten heeft uitgevoerd en als eerste bij de eindbestemming aanwezig is, wordt bekroond tot terechte winnaar. De BE SMART app houdt alles nauwkeurig bij, dus sjoemelen is geen optie tijdens dit bedrijfsuitje. Natuurlijk worden de winnaars beloond met een mooie prijs tijdens de prijsuitreiking.  

Het is ook mogelijk om de deelnemers wat meer uit te dagen met vragen over jullie eigen bedrijf of organisatie. De vragen en opdrachten die jullie vooraf insturen kunnen wij in de app toevoegen zodat jullie uitje helemaal op maat gemaakt wordt. Ideaal voor teambuilding!   

Offerteaanvraag 

Ben je enthousiast geworden en wil je samen met je collega's de strijd aan gaan? Staan jullie bekend om goede samenwerking, communicatie en gezelligheid? Dan is dit teamuitje zeker iets voor jullie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit uitje is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Breda, Alkmaar en Eindhoven.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Een snack voor onderweg
  • Een tablet per team
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 24.50 p.p. excl BTW
30 - 50 € 27.50 p.p. excl. BTW
15 - 29 € 34,50 p.p excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen