Geheimen van Den Haag stadsspel

» Uitje » Geheimen-van-den-haag-stadsspel

spannend stadsspel

Tijdens het stadsspel Geheimen van Den Haag leren jullie de Hofstad op een unieke manier kennen. Wat stond er eerst altijd op de plek van het welbekende Binnenhof? En weet jij waarom het Escher museum in het Paleis in Den Haag staat? In teams gaan jullie de strijd aan en op zoek naar de parels van Den Haag. Weet jij samen met je team alle verborgen parels binnen de tijd te vinden? 

Inclusief

  • Een professionele spelleider
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Geheimzinnige opdrachten
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 40 € 24.50 p.p. excl BTW
25 - 39 € 27.50 p.p. excl BTW
15 - 24 € 31.50 p.p. excl BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

Samen met collega's de geheimen van Den Haag ontdekken 

Een spannend en gezellig teamuitje in Den Haag organiseren? Tijdens het stadsspel Geheimen van Den Haag wordt jullie kennis over Den Haag op de proef gesteld. Onderweg komen jullie bijzondere bezienswaardigheden tegen, zoals de Paleistuin, Stadhouderspoort en Thorbecke. Zelfs de echte Hagenezen komen er tijdens dit stadsspel achter dat hun kennis over de stad nog niet optimaal is. Onderweg komt het aan op samenwerking en coördinatie, daarom is dit bedrijfsuitje geschikt voor teambuilding. 

Wat kun je verwachten tijdens het stadsspel Geheimen van Den Haag? 

Dit stadsspel staat in het teken van avontuur, kennis en teambuilding. De Geheimen van Den Haag is een interactief spel met alle benodigdheden om een teamuitje tot een succes te maken. Jullie worden van harte welkom geheten in een gezellige horecalocatie in Den Haag door onze professionele spelleider. Na de introductie en speluitleg worden jij en je collega's verdeeld in teams. Per team voorzien van een teamtablet en spelmaterialen duiken jullie de stad in. Door middel van het voltooien van de vragen en opdrachten, ontvangen jullie de benodigde aanwijzingen. Via deze weg moeten jullie alle Haagse geheimen zien te ontdekken. Het team dat de meeste geheimen van Den Haag heeft ontdekt, gaat natuurlijk niet met lege handen naar huis. Tijdens de prijsuitreiking wordt het winnende team in het zonnetje gezet en ontvangt een mooie prijs!  

De geheimen van Den Haag uitbreiden? 

Wil je het teamuitje de Geheimen van Den Haag uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag de dag afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met het stadsspel in Den Haag!

Offerteaanvraag

Na dit personeelsuitje zijn jullie echte experts over Den Haag. Lukt het jouw team om de meeste geheimen te onthullen? Ontdek het tijdens het bedrijfsuitje Geheimen van Den Haag. Neem voor meer informatie contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Den Bosch, Maastricht of Arnhem. 

 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Een professionele spelleider
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Geheimzinnige opdrachten
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 40 € 24.50 p.p. excl BTW
25 - 39 € 27.50 p.p. excl BTW
15 - 24 € 31.50 p.p. excl BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen