Escape City Den Haag

» Uitje » Escape-city-den-haag

escape game spannend

De spanning stijgt. Jullie moeten tijdens dit bedrijfsuitje zien te ontsnappen uit het centrum van Den Haag! Je gaat in verschillende teams op pad en zo komen jullie langs uitdagende opdrachten en echte hersenkrakers. Geniet ondertussen van al het moois wat Den Haag te bieden heeft, zoals de Grote Kerk, het Binnenhof en de Passage. Maar wees op je hoede! Alleen door het juist op te lossen van de activiteiten kunnen jullie de codes kraken en ontsnappen uit de stad. 

Inclusief

  • Een professionele spelleider
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Originele opdrachten
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 22.50 p.p excl. BTW
30 - 49 € 24.50 p.p excl. BTW
20 - 29 € 27.50 p.p excl. BTW
15 - 19 € 29.50 p.p excl. BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

Outdoor Escape Room in Den Haag 

In deze levensechte escape room is het aan jullie de taak om te ontsnappen uit het centrum van Den Haag. Tijdens dit spannende bedrijfsuitje komen er verschillende opdrachten, clues, codes en kennisvragen aan bod. Geniet ondertussen van de prachtige Haagse Grote Kerk, Mauritshuis en Paleis Noordeinde. Samenwerken, communiceren en creatief zijn is de sleutel tot succes in deze outdoor escape room. Lukt het jullie als team om als eerst te ontsnappen? Kom erachter tijdens dit spannende teambuilding uitje. 

Wat kun je verwachten van het bedrijfsuitje Escape City in Den Haag? 

Jullie worden voor dit bedrijfsuitje welkom geheten door de spelleider in een sfeervolle horecalocatie in Den Haag. De spelleider voorziet jullie van een uitgebreide speluitleg. De teams worden gevormd en trekken de stad in. De levensechte escape room gaat beginnen! Elk team heeft een team-tablet met de speciale Escape City app. Via deze app krijgen jullie de locaties door waar de opdrachten tevoorschijn komen. Door het voltooien van de opdrachten, ontvangen jullie punten en aanwijzingen waarmee jullie de uitweg van Den Haag kunnen vinden. Een denkbeeldige cirkel op de plattegrond van Den Haag sluit het gebied af waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen. Buiten de cirkel ligt een ‘’No Go Area’’. Wanneer jullie de "No Go Area" dreigen te betreden, kan dit jouw team waardevolle punten kosten! Slechts één pad, steegje of brug leidt naar de uitgang.

Samenwerking en goede communicatie zijn heel belangrijk tijdens dit spel, en daarom is het een perfect personeelsuitje voor teambuilding! Alle teams zijn bij dit stadsspel 2,5 uur opgesloten in Den Haag. Na 2 uur krijgt ieder team de allerlaatste algemene aanwijzing. Met alle eerder verzamelde informatie en de laatste aanwijzing krijgen alle teams 30 minuten de tijd om de uitgang te vinden. Het team dat het snelst weet te ontsnappen is de winnaar. Tijdens de prijsuitreiking wordt het winnende team beloond met een mooie prijs.  

Escape City bedrijfsuitje uitbreiden?

Wil je het Escape City bedrijfsuitje in Den Haag uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samen stellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag de dag afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met de spannende Escape City in Den Haag!

Offerteaanvraag

Kunnen jullie goed samenwerken en communiceren? Of willen jullie juist de teambuilding naar een hoger niveau tillen? Ontsnap samen binnen de tijd uit Den Haag! Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Escape city is in alle grote steden van Nederland te boeken zoals o.a. Haarlem, Breda en Leiden. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Een professionele spelleider
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Originele opdrachten
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 22.50 p.p excl. BTW
30 - 49 € 24.50 p.p excl. BTW
20 - 29 € 27.50 p.p excl. BTW
15 - 19 € 29.50 p.p excl. BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen