Teamuitje in Den Haag

Wij organiseren de leukste teamuitjes in Den Haag tijdens de zomer van 2024 voor grote en kleine groepen. Wil je een teamuitje organiseren dat je collega’s dichter naar elkaar toe brengt, of waar zij elkaar beter leren kennen? Uitjesbureau Den Haag organiseert jullie teamuitje van begin tot eind en wij kunnen alle organisatie uit handen nemen. De Hofstad, Den Haag, is met de prachtige pleinen, oude gebouwen en historische geschiedenis een perfecte omgeving voor een teamuitje. 

Een teamuitje organiseren in Den Haag

Hoe organiseer je een geslaagd teamuitje? Wij kunnen je daarbij helpen. Bij Uitjesbureau Den Haag organiseren we honderden succesvolle uitjes per jaar en hierdoor weten we dus precies wat wel en niet werkt. Onze ervaren event managers kennen de leukste en meest bijzondere plekken van Den Haag. Onze teamuitjes zijn verrassend, betaalbaar, origineel en verbindend. Tijdens alle teamuitjes werk je in teams, hierdoor is samenwerken en naar elkaar luisteren erg belangrijk. Deze elementen zorgen ervoor dat jullie elkaar nog beter leren kennen. Kiezen jullie voor een stadsspel of dinerspel? Neem contact met ons op en wij helpen je graag op weg!

Leuke teamuitjes in Den Haag

Beleef samen met je collega’s het meeste plezier tijdens onze leukste teamuitjes in Den Haag. Door in een andere setting en omgeving opdrachten te doen en samen te werken komt er een ander soort verbinding tussen jou en je collega’s. Wij bieden verschillende indoor en outdoor teamuitjes aan in Den Haag. Een van onze bekendste en populairste teamuitjes is het originele Wie is de Mol bedrijfsuitje. Wij hebben in samenwerking met de makers van het tv-programma IDTV, het Wie is de Mol bedrijfsuitje mogen ontwikkelen. Hierdoor zijn wij in de evenementenbranche de enige licentiehouder van dit spel. Heb je altijd al eens willen ervaren hoe het is om mee te doen aan Wie is de Mol? Dat kan nu tijdens dit teamuitje in Den Haag. Wat dacht je van een indoor teamuitje zoals een dinerspel in een gezellig restaurant? Ons populaire La Casa De Papel VR dinerspel zorgt voor spanning, sensatie en een adrenaline kick! Beroof samen met je team De Koninklijke Munt in Spanje en blijf uit handen van de Spaanse politie. Tijdens dit teamuitje ervaar je hoe het is om in de schoenen te staan van de hoofdpersonen uit de hitserie La Casa De Papel. Een aflevering van de serie op Netflix is hierna nooit meer hetzelfde…

Onze top 3 teamuitjes

Expeditie Robinson Den Haag

Ga de uitdaging aan tijdens het Expeditie Robinson bedrijfsuitje in Den Haag, waar je samen met je collega’s sportieve samenwerkingsopdrachten en een mix van fysieke en mentale uitdagingen aangaat. Ontdek wie van jullie het meest strategisch is, wie het beste kan samenwerken en wie de meeste creatieve oplossingen bedenkt om de proeven te voltooien. Met een ervaren spelleider die jullie door het avontuur leidt, belooft dit een dag te worden vol teambuilding, spanning en plezier waarbij jullie de kans krijgen om te laten zien wat jullie in huis hebben en samen te strijden om de titel van ware Robinson.

Geheimen van den haag

Tijdens het stadsspel Geheimen van Den Haag leren jullie de Hofstad op een unieke manier kennen. Wat stond er eerst altijd op de plek van het welbekende Binnenhof? En weet jij waarom het Escher museum in het Paleis in Den Haag staat? In teams gaan jullie de strijd aan en op zoek naar de parels van Den Haag. Door middel van het voltooien van de vragen en opdrachten, ontvangen jullie de benodigde aanwijzingen. Via deze weg moeten jullie alle Haagse geheimen zien te ontdekken. Onderweg komt het aan op samenwerking en coördinatie, daarom is dit teamuitje helemaal geschikt voor teambuilding in Den Haag. 

Gezellige pubquiz in den haag

Quizzen en spellen als bedrijfsuitje in Den Haag? Kies voor de gezelligste Pubquiz van Uitjesbureau Den Haag. Dit bedrijfsuitje wordt gespeeld in teams. Samen gaan jullie natuurlijk voor de winst! De teamtablet hebben jullie nodig om de vragen te beantwoorden. Over hoeveel algemene kennis beschik jij? Er komen verschillende vragenrondes voorbij over cultuur, bekende Nederlanders, muziek en politiek. Jullie zullen merken dat je hulpmiddelen nodig hebt om tot de juiste antwoorden te komen. Kennis is belangrijk tijdens dit bedrijfsuitje, maar communicatie en snelheid mogen ook niet ontbreken. 

teamuitjes in Den Haag

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Den Haag? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Den Haag te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

Gamification teamuitje

Gamification, of ook wel serious gaming of business games zijn leerzaam, uitdagend, leuk en effectief. Daarnaast zijn business games helemaal in opmars. Bij gamification staat gedrag in positieve zin stimuleren centraal. Wij gebruiken interactieve spelelementen om collega’s te motiveren, het werk uitdagender te maken en aanzienlijk meer werk gedaan te krijgen. Daarom is gamification helemaal geschikt als teamuitje of teambuilding activiteit. Wil je nieuwe medewerkers met elkaar en met de bedrijfscultuur kennis laten maken door een interactieve game te spelen? Dat kan met ons teamuitje Onboarding Scenario. Of wil je liever een spannend teamuitje organiseren? Bekijk onze Office Escape Game in Den Haag. Tijdens deze game hebben jullie 90 minuten de tijd om te ontsnappen van kantoor. Wil je een speciale dag organiseren waarbij gamification een grote rol speelt? Neem contact met ons op om samen tot een succesvolle dag te komen, wij luisteren naar jouw wensen en ideeën!

Sportieve teamuitjes in Scheveningen

Wil je de drukte van de stad ontvluchten en tijdens het teamuitje uitwaaien op het strand van Scheveningen? Wat dacht je van een uitje waarbij je moet ontsnappen van de zee, het strand en de duinen? Tijdens het teamuitje Beach Escape is het strand van Scheveningen jullie speelweide. In teams gaan jullie op pad, uitgerust met een tablet en plattegrond. Lukt het jou en je teamgenoten om de verborgen schat op te sporen en binnen de tijd te ontsnappen aan natte schoenen? Wil je nog meer actie en avontuur? Ons Expeditie Robinson teamuitje voldoet helemaal aan deze eisen. Uitdagende proeven waarbij uithoudingsvermogen, samenwerking en communicatie goed van pas komt. Deze keer wordt Expeditie Robinson niet op een onbewoond eiland gespeeld, maar gewoon op het strand van Scheveningen! 

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen