Beach Escape Den Haag

» Uitje » Beach-escape-den-haag

escape spanning strand

Tijdens deze teambuilding activiteit moeten jullie zien te ontsnappen. Ervaar dé spannendste Beach Escape op het strand van Scheveningen, Kijkduin of een ander Haags strand naar keuze. Alleen door het goed op te lossen van verschillende vragen en opdrachten zullen jullie zonder natte broek thuiskomen. Maar pas op! De tijd tikt... 

Inclusief

  • Een professionele spelleider
  • Ontvangst bij een gezellig strandpaviljoen
  • Een tablet en spelmaterialen per team
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3 uur

29.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 ‚ā¨ 29,50 p.p. excl. BTW
30 - 50 ‚ā¨ 32,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 ‚ā¨ 34,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

Beach Escape | bedrijfsuitje in Scheveningen

Dit bedrijfsuitje in Scheveningen bevat de benodigde sportiviteit, intensiviteit en spanning. Jullie moeten namelijk zo snel mogelijk het strand zien te verlaten. Alleen is dat moeilijker dan het lijkt... Door de juiste antwoorden te geven, zullen jullie aanwijzingen krijgen die leiden tot de uitgang. Jullie moeten samen verbanden kunnen leggen, anders zullen jij en je collega's vandaag niet ontsnappen aan een natte broek. Deze activiteiten zijn dan ook perfect om teambuilding naar een hoger level te tillen. Durven jullie het aan? 

Wat kun je verwachten tijdens Beach Escape in Den Haag? 

Voor dit teamuitje in Scheveningen of Den Haag worden jullie door onze professionele spelleider welkom geheten in een sfeervolle strandtent. Na de introductie en heldere speluitleg worden de teams verdeeld en gaan jullie het strand op. De duinen en het strand zijn vandaag jullie speelweide. Uitgerust met een team-tablet met daarop de offici√ęle Beach Escape app, plattegrond en benodigde spelmaterialen kan het spel van start. Ervaar d√© spannendste Beach Escape op het strand van Scheveningen, Kijkduin of een ander Haags strand. ¬†

Door middel van de opdrachten goed te voltooien of een vraag juist te beantwoorden, worden jullie beloond met punten en aanwijzingen om tot de ontsnappingslocatie te komen. Naast de concurrerende teams moeten jullie ook de spelleiding zien te verslaan. Zonder vertrouwen, communicatie en creativiteit zullen jullie het vandaag niet redden. De dag wordt afgesloten met een prijsuitreiking. Dit is een mooie gelegenheid om het winnende team de prijs en roem toe te bedelen. Daarnaast is het gelijk een mooie gelegenheid om de strijdbijl weer te verruilen voor de vredespijp en met elkaar terug te kijken naar alle bijzondere gebeurtenissen tijdens deze unieke Beach Escape in Den Haag. 

Beach Escape teambuilding uitje uitbreiden? 

Wil je de spannende Beach Escape in Den Haag uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag de dag afsluiten met een gezellige borrel of driegangendiner? Natuurlijk kunnen jullie ook kiezen voor een heerlijke BBQ! Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met de Beach Escape in Den Haag!

Offerteaanvraag

Dit bedrijfsuitje in Scheveningen of Den Haag is perfect voor teambuilding!¬†Weet jouw team het snelst te ontsnappen zonder natte voeten?¬†Ben je ge√Įnteresseerd? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.¬†Dit bedrijfsuitje is te boeken in alle grote steden in Nederland zoals, Haarlem, Amsterdam en Alkmaar.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Een professionele spelleider
  • Ontvangst bij een gezellig strandpaviljoen
  • Een tablet en spelmaterialen per team
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3 uur

29.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 ‚ā¨ 29,50 p.p. excl. BTW
30 - 50 ‚ā¨ 32,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 ‚ā¨ 34,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen