Ontdek de Mol Den Haag

» Uitje » Ontdek-de-mol-in-den-haag

bekend van TV spannend

Kun jij je collega's nog vertrouwen na dit teamuitje in het centrum van Den Haag? Ga de strijd aan met je collega’s en ontdek de Mol binnen jouw team. Wie ontmaskert de Mol als eerst? Heb je goede mensenkennis of laat de Mol steken vallen tijdens de opdrachten? Tijdens dit teamuitje in Den Haag is niets wat het lijkt.

Inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 24.50 p.p. excl BTW
30 - 49 € 27.50 p.p. excl BTW
15 - 29 € 34.50 p.p. excl BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

Ontdek de Mol stadsspel in Den Haag 

Bij dit groepsuitje in Den Haag doen jullie mee aan een speciale aflevering van het tv-programma ‘Wie is de Mol’. Vandaag zijn het geen bekende Nederlanders die meedoen, maar zijn jij en je collega’s de deelnemers! Altijd al eens willen voelen wat de spanning met je doet? Dit is je kans! Misschien word jij wel door ons aangewezen als Mol binnen jouw team en is het aan jou de taak om de opdrachten te saboteren, zodat er zo min mogelijk geld in de pot komt. Kan jij de uitdaging aan? 

Wat kun je verwachten tijdens het Ontdek de Mol bedrijfsuitje? 

Bij een gezellige horecalocatie in Den Haag worden jij en je collega’s enthousiast welkom geheten door onze professionele spelleiders. Er volgt een uitgebreide speluitleg en een teamindeling waarna jullie uitgerust met een tablet en verschillende spelmaterialen in teams op stap gaan. Onderweg voeren jullie verschillende opdrachten uit, blijf opletten want de Mol in jouw team wil deze opdrachten natuurlijk saboteren! Vooraf worden de Mollen goed ingelicht en krijgen zij alle ins en outs van de opdrachten te horen, zodat zij optimaal kunnen saboteren. Ondertussen lopen jullie langs al het moois wat Den Haag te bieden heeft. Heb jij Het Mauritshuis, Het Binnenhof met Het Torentje en Paleis Noordeinde al eens gezien? 

Aan het einde van het spel komen jullie weer bij elkaar en zullen de Mollen zich onthullen. Het winnende team en de winnende Mol worden bekend gemaakt. Had jij de Mol uit jouw team al in het vizier? Misschien zijn jullie dan wel de winnaar van het spel en gaat jouw team met de hoofdprijs naar huis. Ga de strijd en spanning aan en boek snel dit teamuitje in Den Haag! 

Naast Ontdek de Mol bieden wij ook het Officiële Wie is de Mol spel aan. In samenwerking met IDTV hebben wij dit spel ontwikkeld en wij zijn er trots op dat wij als enige evenementenbureau van Nederland dit officiële bedrijfsuitje mogen aanbieden.  

Ontdek de Mol stadsspel uitbreiden? 

Wil je het Ontdek de Mol bedrijfsuitje in Den Haag uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag de dag afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met het Ontdek de Mol stadsspel in Den Haag!

Offerteaanvraag 

Zijn jullie als team stressbestendig genoeg om rustig te blijven terwijl er een Mol de opdrachten probeert te saboteren? Ontdek het tijdens dit spannende personeelsuitje Ontdek de Mol. Neem contact met ons op als je vragen hebt en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. RotterdamHaarlem en Zwolle. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 24.50 p.p. excl BTW
30 - 49 € 27.50 p.p. excl BTW
15 - 29 € 34.50 p.p. excl BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen