Beach Event Universal Den Haag

» Uitje » Beach-event-universal-den-haag

actief strand workshop

Beleef een gezellig teamuitje op het strand van Scheveningen of Kijkduin samen met je collega's. Iedere deelnemer heeft een keuze uit 4 sportieve en gezellige activiteiten. In teams worden de keuze-activiteiten gespeeld. Er wordt op een creatieve manier gewerkt aan teambuilding en samenwerking. De activiteiten verschillen van powerkiten tot aan een cocktail workshop.  

Inclusief

  • Keuze uit 4 strandactiviteiten 
  • Professionele instructeurs 
  • Gezonde competitie 
Prijs & Details

Vanaf 35 personen

4 uur

39.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 75 € 39.50 p.p. excl BTW
35 - 74 € 41.50 p.p. excl BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

Sportieve teambuilding in Scheveningen of Kijkduin  

Tijdens dit teamuitje bieden wij verschillende teambuilding programma’s aan op het strand van Scheveningen of Kijkduin. Dit strandarrangement staat in het teken van sportieve en creatieve strandactiviteiten. Er is een keuzepakket van 4 activiteiten, daarom is dit teamuitje geschikt voor jong en oud en meer of minder sportief.  

Een actieve dag bomvol activiteiten op het strand van Scheveningen

Jullie worden welkom geheten in een sfeervolle strandtent in Kijkduin of Scheveningen. Alle deelnemers kunnen 2 activiteiten kiezen. Zo kan iedere collega zelf aangeven welke activiteiten het beste bij hem of haar past. De totale tijdsduur is ruim 3 uur en iedere strandactiviteit duurt ongeveer 1,5 uur. In teams worden de keuzeactiviteiten gespeeld. Competitie, plezier, creativiteit en natuurlijk teambuilding zijn de ingrediënten voor een dag werken aan de juiste teamspirit aan zee. 

Beach Event “Universal” is een pakket van 4 strandactiviteiten 

Keuze-activiteit 1: Powerkiten
Een meeslepend, krachtig en toch toegankelijk bedrijfsuitje. De kust van Scheveningen en Kijkduin zijn dan ook plekken waar je goed kunt powerkiten. Vliegeren met grote, krachtige vliegers op het strand samen met collega’s! Tijdens een workshop powerkiten worden jij en je collega's door één van onze ervaren powerkiters geholpen om de controle over de kite te krijgen. Powerkites hebben een oppervlakte van 1,5 m² groot en zijn dan ook te vergelijken met de vliegers die gebruikt worden door kitesurfers. Door de grote vierkante meter waar deze vliegers over beschikken, vangen zij veel wind en staat er veel druk achter. 

Keuze-activiteit 2: Zandsculpturen workshop
Zin in een gezellige en creatieve strandactiviteit met collega’s? Met enkel een schep, water en zand kunnen jij en je collega's mooie zandsculpturen creëren. Gelukkig heeft het strand nog veel meer moois te bieden. Zoek op het strand naar materialen die jullie kunstwerk nog mooier zullen maken. Met meerdere mensen kan dit ook in competitievorm gedaan worden, met voorbijgangers en onze begeleiders als jury. 

Keuze-activiteit 3: Zeskamp of Expeditie Robinson
Jij kan samen met jouw collega’s meedoen aan het echte overlevingsspel Expeditie Robinson op het prachtige strand van Scheveningen of Kijkduin! De zeskamp staat garant voor een dag vol gezelligheid, teambuilding en gezonde competitie. Daarnaast biedt een zeskamp de mooie mogelijkheid om samen als team te werken. Kortom, de perfecte teambuilding game om samen met je collega's te spelen.

Keuze-activiteit 4: Cocktail Workshop op het strand
Tijdens onze workshop cocktail shaken leer je samen met je collega’s alle stappen om een heerlijke cocktail te maken. Is een 'Mojito' of 'Sex on the Beach' jouw favoriete cocktail, maar weet je eigenlijk helemaal niet wat er allemaal in zit? De cocktail workshop bestaat uit het leren kennen van diverse cocktails en natuurlijk mag je ze zelf ook proeven. Het is een leerzame en vooral gezellige activiteit.  

Offerteaanvraag 

Willen jij en je collega's werken aan teambuilding op een unieke wijze? Dit bedrijfsuitje is ook uit te breiden met een heerlijke bbq op het strand of een lunch of diner in een gezellige strandtent in Scheveningen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Willen jullie wat meer actie? Kies dan voor de Beach Event Adventure!

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Keuze uit 4 strandactiviteiten 
  • Professionele instructeurs 
  • Gezonde competitie 
Prijs & Details

Vanaf 35 personen

4 uur

39.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 75 € 39.50 p.p. excl BTW
35 - 74 € 41.50 p.p. excl BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen