Beach Event Adventure Den Haag

» Uitje » Beach-event-adventure-den-haag

actief strand teambuilding

Beleef een uniek teamuitje in Scheveningen met collega's. Kies uit vier sportieve, uitdagende en leuke activiteiten. Er kan gekozen worden uit de variërende onderdelen Powerkiten, Archery Tag, Zeskamp en Beachvolleybal. Welke collega is een echte fanatiekeling? Kom erachter tijdens de Beach Adventure in Den Haag.  

Inclusief

  • Keuze uit 4 sportactiviteiten 
  • Professionele instructeurs 
  • Gezonde competitie 
Prijs & Details

Vanaf 35 personen

4 uur

39.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 75 € 39.50 p.p. excl BTW
35 - 74 € 42.50 p.p. excl BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

Bedrijfsuitje in Scheveningen of Kijkduin 

Organiseer een gezellige teambuilding dag op het strand van Scheveningen of Kijkduin. Een sportief programma bomvol sportieve activiteiten. Het programma bevat een keuzepakket van 4 sportieve onderdelen. De dag staat volledig in het teken van teambuilding. Zonder goed samen te werken, zullen jullie de winst niet binnenhalen. Alle onderdelen zijn uiteraard onder begeleiding van onze professionele instructeurs. 

Ga actief de strijd aan met collega's op het strand van Scheveningen

Jullie worden van harte welkom geheten door onze professionele instructeurs in een gezellige strandtent in Den Haag. Jij en je collega's hebben allemaal de mogelijkheid om 2 activiteiten voor deze dag uit te kiezen. Zo kan iedere collega zelf aangeven welke activiteiten het beste bij hem of haar past. Op basis hiervan worden de teams verdeeld. De twee activiteiten zullen gezamenlijk ruim 3 uur duren, 1,5 uur per activiteit. Gezonde competitie, samenwerken en creativiteit zijn onmisbaar tijdens dit bedrijfsuitje in Scheveningen. 

Beach Event “Adventure” is een pakket van 4 actieve strandactiviteiten 

Keuze-activiteit 1: Powerkiten
Meeslepend, krachtig en toch toegankelijk. De kust van Scheveningen en Kijkduin zijn dan ook plekken waar dit goed kan. Vliegeren met grote, krachtige vliegers op het strand samen met collega’s! Powerkites hebben een oppervlakte van 1,5 m² groot en zijn dan ook te vergelijken met de vliegers die gebruikt worden door kitesurfers. Door de grote vierkante meter waar deze vliegers over beschikken, vangen zij veel wind en staat er veel druk achter. Tijdens een workshop powerkiten worden jij en je collega's door één van onze ervaren powerkiters geholpen om de controle over de kite te krijgen.  

Keuze-activiteit 2: Archery Tag
Zin in een behendig potje Archery Tag op het strand van Scheveningen of Kijkduin? Maak je borst maar nat! Dit is namelijk een mix van de drie bekende spellen trefbal, boogschieten en paintball. Aan het begin van het spel begint elke speler met een kleine hoeveelheid pijlen. Gedurende het spel zal de speler zich moeten verplaatsen over het speelveld om in het bezit te komen van meer pijlen. Het team dat als eerste alle tegenstanders of targets uitschakelt, heeft gewonnen! De pijlen bestaan uit speciale foam-tops, waardoor men geen last zal hebben van blauwe plekken. Ter bescherming bieden wij maskers aan, dit zorgt dat het gezicht beschermd blijft. 

Keuze-activiteit 3: Zeskamp of Expeditie Robinson 
Jij kan samen met jouw collega’s meedoen aan het echte overlevingsspel Expeditie Robinson. Deze keer niet op een onbewoond eiland, maar op het prachtige strand van Scheveningen of Kijkduin! Zeskamp staat garant voor een dag vol gezelligheid, teambuilding en gezonde competitie. Daarnaast biedt een zeskamp de mooie mogelijkheid om samen als team te werken. 

Keuze-activiteit 4: Beachvolleybal Toernooi
Wat is er nou lekkerder dan een potje Beach volleybal? Het zand van Kijkduin of Scheveningen tussen je tenen, zonnetje op je bol en ook nog lekker sportief bezig zijn. Ga jij voor de echte competitie of gewoon voor de gezelligheid. Volleybal wordt in teams gespeeld en daarom is dit de ideale manier om samen te werken aan één doel: WINNEN! 

Offerteaanvraag 

Houden jullie wel van wat gezonde competitie en is het tijd om de teambuilding te versterken? Dit bedrijfsuitje in Den Haag is uit te breiden met een heerlijke lunch, bbq op het strand of diner in een gezellige strandtent. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Willen jullie liever een workshop volgen? Kies dan voor de Beach Event Universal!

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Keuze uit 4 sportactiviteiten 
  • Professionele instructeurs 
  • Gezonde competitie 
Prijs & Details

Vanaf 35 personen

4 uur

39.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 75 € 39.50 p.p. excl BTW
35 - 74 € 42.50 p.p. excl BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen