Zeskamp Den Haag

» Uitje » Zeskamp-den-haag

arrangement sportief strand

Breng je team dichter bij elkaar door onze gevarieerde spellen. Zeskamp staat in het teken van teambuilding. Op een leuke en sportieve manier strijden jullie in teams om de eer. Wie is er een echte doorzetter en wie kijkt graag de kat uit de boom? Kom erachter tijdens zes sportieve activiteiten. De dag wordt gezamenlijk afgesloten met een heerlijke barbecue.  

Inclusief

  • Professionele instructeurs 
  • Zes actieve/ sportieve spellen 
  • BBQ 
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

 Zeskamp teamuitje in Scheveningen of Kijkduin 

Teambuilding, sportiviteit en gezelligheid staan centraal tijdens dit arrangement in Scheveningen of Kijkduin. Zeskamp bestaat uit verschillende spellen, waaronder spellen die een beroep doen op het mentaal vermogen en spellen die om een sportief uithoudingsvermogen vragen. Het is dus belangrijk van jezelf en elkaar te weten wat jullie kwaliteiten zijn. Alleen dan zullen jullie de winst binnen halen. Geschikte locaties voor de zeskamp zijn het strand van Scheveningen en Kijkduin. Hoe sportief zijn jouw collega's? 

Sportieve teambuilding op het strand van Scheveningen 

Jullie worden enthousiast welkom geheten door de spelleider bij een gezellige strandtent in de omgeving van Den Haag. De spelleider voorziet jullie van een introductie en speluitleg. Na de uitleg worden jij en je collega's verdeeld in teams. De strijd barst los, de zeskamp gaat van start! 

De dag kunnen jullie naar eigen wens indelen. Wij bieden diverse leuke en sportieve spelrondes, zoals knotshockey, waterrace en tjoekbal. Naast deze spellen hebben wij natuurlijk ook andere spellen om de 6 verschillende rondes mee in te vullen. Er is keuze uit de volgende sportieve spellen voor de zeskamp: 

– Beachvolleybal
– Beach soccer
– Knotshockey
– Hindernisbaan + vuur maken
– Skippybalrace
– Reuze Jenga XL
– Tug of war
– Waterrace
– Mega twister (5×5 meter)
– Katapult bouwen
– Lacrosse
– Bamboe toren
– Ultimate frisbee
– Beachtennis
– Tjoekbal 

Na deze sportieve dag hebben jullie vast trek gekregen. Dit bedrijfsuitje in Scheveningen of Kijkduin is uit te breiden met een lunch en/of diner of een gezellige BBQ. Willen jullie liever een sportief uitje bekend van TV spelen? Dan is Expeditie Robinson ook zeer geschikt voor een geslaagde dag. Daarnaast is het programma van jullie teamuitje compleet op maat samen te stellen. 

Offerteaanvraag 

Durven jullie de strijd aan te gaan in verschillende spelrondes en staan jullie bekend om goede samenwerking, communicatie en gezelligheid? Dan is dit teamuitje zeker iets voor jullie.  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit uitje is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Haarlem, Leiden en Zwolle.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele instructeurs 
  • Zes actieve/ sportieve spellen 
  • BBQ 
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen