Healthy Walk Together | Digital outdoor teamgame

» Uitje » Healthy-walk-together-denhaag

actief MVO teambuilding

Neem het op met en tegen je collega's tijdens dit virtuele online teambuilding uitje op afstand in de buitenlucht. Op deze manier hebben jij en je collega's een actieve wandeling in de pauze of zelfs tijdens het werk in je eigen omgeving en speel je ondertussen een leuke game met elkaar. 

Inclusief

  • Speciale Healthy Walk Together app
  • Uitdagende hersenkrakers
  • Opdrachten en vragen personaliseren
  • Eindelijk even (tegelijk) weg vanachter de laptop/ computer
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29 € 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

Healthy Walk Together | Digital Outdoor Teambuilding 

Op afstand een leuke teambuilding game spelen met je collega's in de buitenlucht! Tijdens dit digitale teamuitje neem je het op tegen je collega's op afstand. Alle deelnemers downloaden vanaf hun eigen locatie / huis de speciale app op hun smartphone. Werk je thuis of juist op kantoor? Het maakt niet uit, want deze teambuilding game is te spelen vanaf elke locatie over de hele wereld, zelfs in je eigen straat of wijk. Verbinden met collega’s staat centraal tijdens dit online bedrijfsuitje. Start de game en loop het aangegeven aantal stappen (bijvoorbeeld 500 - stappenteller) om een digitaal slot te openen. Hierna verschijnt een reeks van algemene opdrachten. Wij kunnen ook vragen en opdrachten over jullie eigen bedrijf, organisatie of een specifieke afdeling toevoegen. De opdrachten kunnen bestaan uit foto – en video opdrachten, meerkeuze vragen en uitdagende hersenkrakers met diverse thema's. 

Wat kun je verwachten van de Healthy Walk Together? 

Wanneer alle medewerkers de app hebben gedownload, gaat het spel van start. Ter introductie kan er een (eigen gemaakte) video worden toegevoegd, waarin een van de leidinggevenden iedereen welkom heet en een korte introductie geeft. Als de game is gestart gaan alle deelnemers naar buiten om een wandeling te maken. Iedere deelnemer kiest zijn of haar eigen route in de omgeving, je kunt dus je eigen route bepalen. Onze app maakt gebruik van de stappenteller op je telefoon en ziet precies wanneer jij het benodigde aantal stappen hebt gezet. Heb je genoeg stappen gezet? Dan ontvang je een badge, met deze badge kun je een van de vele opdrachten openen! Na het openen van de opdracht komen er 1 of meerdere vragen, puzzels, clues en andere leuke quiz onderdelen tevoorschijn. Op deze manier loop je meerdere malen een afstand van bijvoorbeeld 500 stappen om een badge met een reeks opdrachten te openen. Het aantal af te leggen stappen is in overleg met ons af te stemmen.  

Dit unieke digitale personeelsuitje de Healthy Walk Together is op één dag te spelen, maar kan ook verdeeld worden over meerdere dagen. Alle opdrachten en vragen kunnen gepersonaliseerd worden zodat de doelstellingen en waarden van je bedrijf goed naar voren komen in de vragen, lay-out en opdrachten. Deze game wordt door alle deelnemers individueel gespeeld, maar het is natuurlijk ook mogelijk om op afstand met elkaar verbonden te zijn. Deelnemers kunnen aan elkaar worden gekoppeld via het systeem, op deze manier kunnen zij toch met elkaar in teamverband spelen terwijl ze niet bij elkaar in de buurt zijn!  

Willen jullie een maatschappelijk verantwoord doel koppelen aan dit virtuele teamuitje? Voeg de mogelijkheid om bonuspunten te verdienen toe door middel van zoveel mogelijk zwerfafval op te ruimen onderweg. Heb je interesse in een duurzame invulling van dit originele en vitale digitale bedrijfsuitje in de buitenlucht? Laat het ons weten. 

Offerteaanvraag 

Het team dat de meeste punten scoort, is aan het einde van dit virtuele teamuitje te zien op het leaderbord. Durf jij de strijd op afstand aan te gaan met je collega's? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Speciale Healthy Walk Together app
  • Uitdagende hersenkrakers
  • Opdrachten en vragen personaliseren
  • Eindelijk even (tegelijk) weg vanachter de laptop/ computer
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29 € 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen