Cursus plat Haags

» Uitje » Cursus-plat-haags

arrangement humor workshop

Ken jij de Haagse uitspraken ''Vette klauwuh met sallĂșf'' en ''Gooi die plank is in dat gat'' al? Vast niet! Leer tijdens deze workshop praten als een Ă©chte Hagenees. Tijdens het arrangement Plat Haags leer je met een echt Haags accent spreken onder leiding van onze Haagse cursusleider. Na de cursus is het tijd voor ontspanning tijdens een rondvaart over de oude grachten van Den Haag. 

Inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Kostuums
  • Rondvaart door Den Haag (1,5 uur)
  • Driegangendiner
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

Arrangement Plat Haags met rondvaart  

Tijdens deze dag laten we de zakelijke taal op de werkvloer even voor wat het is. Dit arrangement staat in het teken van het Haagse accent. Samen leren jullie de meest hilarische uitspraken. De cursusleider weet jullie exact het Haagse accent te leren. Of je nu met zachte ‘g’ of Gooische ‘R’ binnenkomt, je komt als een Hagenees weer naar buiten.  

Wat kun je verwachten van het arrangement Plat Haags? 

Bij aankomst in een gezellige horecalocatie in Den Haag worden jullie welkom geheten door de cursusleider. Vandaag gaan jij en je collega's alles leren over het Haagse accent. De cursusleider vertelt jullie alles wat je moet weten over de historie van het bijzondere Haagse dialect, de uitspraak, klank en natuurlijk ook de hilarische woorden en de uitdrukkingen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen jullie al het geleerde met elkaar oefenen. 

Na de workshop Plat Haags is het tijd voor wat ontspanning. Geniet van een prachtige rondvaart door de Haagse grachten, of willen jullie liever wat meer actie? Speel dan een spannend en interactief stadsspel zoals Monopoly Streets of de BE SMART Citygame. Willen jullie de dag gezamenlijk afsluiten? Geniet samen met je collega's in stijl van een heerlijk driegangendiner in een sfeervolle horecalocatie in Den Haag. 

Offerteaanvraag

Samen een unieke dag beleven? Deze workshop heeft het allemaal. Het is ook mogelijk dit arrangement nog verder uit te breiden met bijvoorbeeld een lunch, rondvaart met borrel over de Haagse grachten, een stadsspel of een driegangendiner in een gezellige horecalocatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Kostuums
  • Rondvaart door Den Haag (1,5 uur)
  • Driegangendiner
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen