Waterproeverij in Den Haag

» Uitje » Waterproeverij-in-den-haag

proeverij workshop

Bij dit personeelsuitje ontdek je wat voor verschillende smaken water kan hebben. Laat je zeker verrassen! Al het water dat jullie gaan proeven smaakt namelijk weer anders. Zo heb je natuurlijk water uit een bron, uit de kraan en mineraalwater waarvan de bekendste ‘Spa water’ is. Naast het proeven van het water, zal de watersommelier ook verschillende weetjes vertellen. Onze Waterproeverij is een uniek alternatief voor de wijnproeverij. 

Inclusief

  • Waterspecialisten
  • Diverse soorten water
  • Quiz
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

Workshop waterproeverij in Den Haag 

Een waterproeverij suf? Echt niet! Een waterproeverij is het ideale bedrijfsuitje voor gezondheidsfreaks en iedereen die echt wil proeven wat er gedronken wordt. Vind je mineraalwater lekkerder? Of toch liever simpel kraanwater? Naast het proeven van water, neemt onze watersommelier jullie mee in de wereld van het water. Vele weetjes rijker verlaat je de proeverij. Welk watermerk is nou echt milieubewust? Wist je eigenlijk dat bronwater juist niet direct uit de bron komt en mineraalwater wel? En hoe ontstaat eigenlijk de smaak van water? Tijdens deze workshop krijgen jullie antwoord op al deze interessante vragen.   

Wat kun je verwachten bij de Waterproeverij? 

Bij deze workshop worden jullie welkom geheten door onze waterspecialisten bij een gezellige locatie in Den Haag óf op jullie eigen locatie. Tijd om te gaan proeven! Herken jij de verschillende smaken? Onze waterspecialisten leggen je alles uit over het water en bevestigen of ontkrachten je vermoedens. Er is natuurlijk ook ruimte om kennis op te doen. Jullie worden meegenomen in de wereld van het water en staan stil bij alles wat met water en waterwinning te maken heeft. 

Hoe sterker de smaak van het water, hoe meer mineralen er in het water zijn opgelost. Mineralen zorgen voor onze gezondheid, maar zorgen ook voor een bijzonder smaakpalet in het water. Ook de temperatuur van het water, de aanwezigheid van koolzuur en het glas waarin het water wordt geserveerd spelen allemaal een grote rol in de smaakbeleving. Dat wist je vast allemaal nog niet. Benieuwd naar meer weetjes en feiten over water? Boek snel de workshop Waterproeverij in Den Haag. 

Offerteaanvraag 

Tijdens deze unieke proeverij hoef je niets uit te spugen! Wil je dat ook? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. De prijs voor deze waterproeverij is afhankelijk van de groepsgrootte en de gekozen locatie. De waterproeverij is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a.Utrecht, Amsterdam en Zwolle.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Waterspecialisten
  • Diverse soorten water
  • Quiz
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

8.3
Reviews 415 beoordelingen klanten vertellen