Borrelboot & Hou van Holland Dinerspel Den Haag

» Uitje » Borrelboot-hou-van-holland-dinerspel-den-haag

arrangement bekend van TV dinerspel

Bij het arrangement Borrelboot met Hou van Holland dinerspel in Den Haag combineren wij twee activiteiten in één bedrijfsuitje. Start met een rondvaart over de Haagse grachtengordel. Na een rondvaart van 1,5 uur stappen jullie weer aan wal en is het tijd voor het Hou van Holland dinerspel. Een hilarische, oer-Hollandse quiz staat klaar om gespeeld te worden met onze eigen professionele quizmaster. Hoe is jouw algemene kennis? Test het tijdens dit bedrijfsuitje in Den Haag.  

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (1 uur)
  • Drankjes uit Hollandse bar
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

20 - 100 personen

4.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

Arrangement in Den Haag met rondvaart en dinerspel Hou van Holland 

Het is borreltijd, en dat betekent dat het tijd is voor een rondvaart op onze borrelboot. De grachten in Den Haag zijn in de 14e eeuw aangelegd en het grootste gedeelte is nog steeds intact. Tijdens de rondvaart vaar je langs de Paleistuin, Paleis Noordeinde en het Centraal Station van Den Haag. De Hofstad ziet er vanaf het water weer heel anders uit, zo ontdek je weer nieuwe plekjes. Wanneer jullie weer aan wal stappen is het teamuitje nog niet afgelopen! Er staat nog een heel avondprogramma voor jou en je collega's op de planning. 

Wat kun je verwachten van het uitje Borrelboot met Hou van Holland dinerspel? 

Vanaf de borrelboot wandel je samen met je collega's naar het restaurant waar onze quizmaster jullie welkom heet. Het is tijd voor het dinerspel Hou van Holland in een sfeervolle en gezellige horecalocatie. Wij zorgen voor de Hollandse aankleding waardoor de sfeer er vanaf het begin af aan goed in zit. Tussen de gangen door speel je in teams de Hou van Holland quiz. Hierdoor is er genoeg tijd om bij te kletsen met je collega's. Tijdens de quiz zullen jullie in teams moeten samenwerken en overleggen om tot de juiste antwoorden komen. Wij verzekeren je dat er geen betere manier is om de verbinding tussen jou en je collega's te versterken. Het Hou van Holland spel is natuurlijk niet compleet zonder het Boodschappenspel, Hollandse meezingers en het Geen Ja, Geen Nee spel. 

Er komen niet alleen vragen voorbij over Nederland, maar ook Den Haag komt aan bod. Wat weet jij eigenlijk van de Haagse hofjes, Scheveningen en Paleis Huis ten Bosch? Wist je dat Den Haag de tweede VN-stad van de wereld is op New York na? Na het Hou van Holland dinerspel ben je veel weetjes wijzer over Nederland en Den Haag. Het spel wordt afgesloten met een slinger aan het Rad van Fortuin, hierdoor blijft het spel tot de laatste minuut spannend. Gaat jouw team met de winst naar huis?  

Offerteaanvraag

Test de algemene kennis van jou en je collega's tijdens het bedrijfsuitje Hou van Holland terwijl je geniet van een heerlijk diner. Wil je meer informatie over deze quiz in Den Haag met rondvaart? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij bieden ook andere dag arrangementen aan in Den Haag, zoals Vergaderen met stadsspel of een Cultureel arrangement met museumbezoek en stadsspel. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (1 uur)
  • Drankjes uit Hollandse bar
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

20 - 100 personen

4.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen