Stadswandeling & Dinerspel Den Haag

» Uitje » Stadswandeling-dinerspel-den-haag

arrangement dinerspel teambuilding

Beleef een uniek teamuitje waar jullie alle parels van Den Haag leren kennen. De stadsgids neemt jullie mee langs alle bijzondere bezienswaardigheden. Na een gezellige stadswandeling door Den Haag is het tijd voor een dinerspel. Geniet van een driegangendiner op een unieke manier. Dit arrangement staat in het teken van teambuilding, gezelligheid en lekker eten.   

Inclusief

  • Stadstour met stadsgids
  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

Cultureel en culinair genieten in Den Haag 

Tijdens dit arrangement neemt onze stadsgids jullie mee langs de verborgen geschiedenis van Den Haag. Onze stadsgids is volledig op de hoogte van de geschiedenis van de Haagse hofjes en alle andere bijzonderheden van Den Haag. Ook de mooi verlichtte historische panden en grachten geven een unieke dimensie aan de stadswandeling. Na de stadswandeling geniet je van een heerlijk driegangendiner terwijl jullie een spel spelen aan tafel. Een bedrijfsuitje waarbij culinair genieten en fun samenkomen. Het spel wordt voor of na het diner, of tussen de gangen door gespeeld. Denk aan het altijd gezellige Hou van Holland dinerspel of het spannende La Casa de Papel – Dinero VR.  

Hoe ziet het arrangement Stadswandeling en Dinerspel er in Den Haag uit? 

Jullie worden in Den Haag welkom geheten door onze stadgids. De stadsgids neemt jullie mee naar al het moois wat Den Haag te bieden heeft. Weet jij bijvoorbeeld wat de functie van de hofjes was? Onderweg passeren jullie monumentale gebouwen en paleizen, sculpturen en standbeelden, oude kerken en galerieën. Je maakt kennis met de historische gebouwen uit de 13e eeuw tot moderne wolkenkrabbers uit de 21e eeuw. Vandaag komen jij en je collega's door onze gids van alles te weten over deze unieke stad. Zelfs de échte Hagenezen zullen verbaasd opkijken van wat zij vandaag leren over hun stad. Jullie sluiten de dag af met een dinerspel in een sfeervolle horecalocatie in het centrum van Den Haag. Geniet samen met je collega's van een heerlijk driegangendiner. Tijdens de gangen door spelen jullie het zenuwslopende Moordiner, weet jij de dader aan te wijzen? Of gaan jullie liever voor een Pubquiz? De keuze is volledig aan jullie. Een speldiner in Den Haag is de ultieme manier om gezellig bij te praten en tegelijkertijd actie te beleven. Onze professionele presentatoren en entertainers zullen ervoor zorgen dat jullie een geweldige avond beleven met elkaar. 

Offerteaanvraag 

Een heerlijke wandeling maken door het prachtige Den Haag en samen de dag afsluiten met een dinerspel? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Bekijk ook onze andere arrangementen, zoals de Walking Dinner of Floating & Walking Dinner in Den Haag. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Stadstour met stadsgids
  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen