Pubquiz kersteditie in Den Haag 2024

» Uitje » Pubquiz-kersteditie-in-den-haag

humor oergezellig quiz

Op zoek naar een sfeervol kerstuitje voor jouw bedrijf tijdens de wintermaanden? Met onze pubquiz in Den Haag beleef je samen een betoverende avond die de feestdagen nog specialer maakt. Wie schittert er met de meeste algemene kennis? Ga de uitdaging aan en ontdek het tijdens dit gezellige winteruitje met tal van vragenrondes over kersttradities, winterse muziek, historische gebeurtenissen en geografie. Doe mee en creëer onvergetelijke herinneringen samen met je collega's!

Inclusief

  • Spelmateriaal
  • Professionele quizmaster
  • Ook op eigen locatie te spelen
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
   

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

Beleef het meest betoverende kerstuitje in Den Haag samen met je collega's!

Op zoek naar een uniek winteruitje in Den Haag voor jouw team? Kies voor de meest sfeervolle pubquiz van Uitjesbureau Den Haag. Dit teamuitje wordt gespeeld in de geest van kerstmis, en jullie gaan natuurlijk voor de ultieme roem! Heb jij de nodige winterse kennis paraat? Bereid je voor op verrassende vragen over tradities, beroemde kerstliedjes, historische gebeurtenissen en politiek. Hoe goed kennen jij en je collega's de tijd? Ontdek het tijdens dit vrolijke bedrijfsuitje.

Wat staat je te wachten tijdens de kerstquiz in Den Haag? 

Jullie worden hartelijk ontvangen in een warme en feestelijke locatie in Den Haag. De teams worden gevormd, en het is tijd om te beginnen met de Kerstquiz! Welk team zal zich kronen tot het kampioen? Tijdens deze gezellige quiz komen diverse thema's aan bod. De vragen worden geleidelijk uitdagender, en je zult merken dat je samenwerking en hulpmiddelen nodig hebt om tot de juiste antwoorden te komen. Tijdens dit winteruitje is kennis belangrijk, maar vergeet ook niet te communiceren en snel te handelen om de prijs binnen te slepen.

Wil je de pubquiz nog persoonlijker maken? We zijn op maat gemaakte vragen toevoegen die betrekking hebben op jouw bedrijf, jubilea, of specifieke thema's en onderwerpen die in je organisatie spelen.

De Pubquiz uitbreiden?

Wil je de Kerstquiz in Den Haag uitbreiden tot een volledig arrangement? We kunnen een op maat gemaakt programma samenstellen, zodat jij en je collega's een volledige dag van plezier kunnen genieten. Sluit de dag af met een gezellige kerstborrel of speel het pubquiz dinerspel tussen de gangen door van een heerlijk driegangendiner. Start je dag met een feestelijke lunch, zodat jullie met een volle maag aan de gezelligste quiz in Den Haag kunnen beginnen!

 

Offerteaanvraag 

Een pubquiz vol verrassende vragen en opdrachten is niet alleen een geweldig kerstuitje, maar ook de ultieme winterse teambuilding-ervaring. Naast teambuilding zorgt de Kerstquiz voor onvergetelijke sfeer en gezelligheid. Het teamuitje is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Rotterdam of Haarlem. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Spelmateriaal
  • Professionele quizmaster
  • Ook op eigen locatie te spelen
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
   

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen