Pubquiz in Den Haag

» Uitje » Pubquiz-in-den-haag

humor oergezellig quiz

Op zoek naar een gezellig bedrijfsuitje voor jouw organisatie? Met onze Pubquiz in Den Haag beleef je samen een avond die jullie niet snel zullen vergeten. Wie heeft de meeste algemene kennis? Ga de strijd aan en ontdek het tijdens dit teamuitje met meerdere vragenrondes over sport, muziek, geschiedenis, politiek en aardrijkskunde.

Inclusief

  • Spelmateriaal
  • Professionele quizmaster
  • Ook op eigen locatie te spelen
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
   

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

Speel de gezelligste Pubquiz van Den Haag samen met je collega's 

Quizzen en spellen als bedrijfsuitje in Den Haag? Kies voor de gezelligste Pubquiz van Uitjesbureau Den Haag. Dit bedrijfsuitje wordt gespeeld in teams. Samen gaan jullie natuurlijk voor de winst! Over hoeveel algemene kennis beschik jij? Er komen verschillende vragenrondes voorbij over cultuur, bekende Nederlanders, muziek en politiek. Hoe gaan jij en je teamgenoten het er vanaf brengen tijdens de Pubquiz? Ontdek het tijdens dit hilarische teamuitje. 

Wat kun je verwachten van de Pubquiz in Den Haag? 

Jullie worden voor dit teamuitje welkom geheten in een gezellige en sfeervolle horecalocatie in Den Haag. De teams worden bekend gemaakt en het is tijd om te beginnen met de Pubquiz! Welk team heeft de benodigde kennis en samenwerking skills in huis om er met de winst vandoor te gaan? Er komen verschillende bekende thema's aan bod tijdens deze gezellige Pubquiz. Langzaam maar zeker worden de vragen steeds moeilijker. Jullie zullen merken dat je hulpmiddelen nodig hebt om tot de juiste antwoorden te komen. Kennis is belangrijk tijdens dit bedrijfsuitje, maar communicatie en snelheid mogen ook niet ontbreken. 

Willen jullie graag vragen op maat om de pubquiz zo persoonlijker te maken? Met onze software kunnen wij zelf ingestuurde vragen toevoegen aan de quiz. Zo kunnen jullie vragen bedenken die te maken hebben met jullie bedrijf of organisatie, jubilarissen of thema's en onderwerpen die spelen binnen het bedrijf.  

Het is ook mogelijk om een digitale Pubquiz te spelen. Tijdens de digitale versie geven de deelnemers de antwoorden door via een speciale Pubquiz app. Vraag naar de mogelijkheden bij interesse!

De Pubquiz uitbreiden?

Wil je de Pubquiz in Den Haag uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samen stellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag de dag afsluiten met een gezellige borrel? Of wil je de Pubquiz spelen tussen de gangen door van een heerlijk driegangendiner? Kies dan voor onze Pubquiz dinerspel. Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met de gezelligste Pubquiz in Den Haag!

Offerteaanvraag 

Een Pubquiz bomvol onverwachte quizvragen en opdrachten is een uitstekend bedrijfsuitje voor teambuilding. Naast teambuilding is de Pubquiz ook oergezellig. Het teamuitje is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Rotterdam of Haarlem. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Spelmateriaal
  • Professionele quizmaster
  • Ook op eigen locatie te spelen
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
   

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen