De Duurzaamste Mens | Educatieve game Den Haag

» Uitje » De-duurzaamste-mens-educatieve-game-den-haag

humor quiz teambuilding

Verken de grenzen van duurzaamheid met "De Duurzaamste Mens", een opwindend teamuitje in Den Haag dat educatie en plezier combineert. Stap weg van conventionele activiteiten en laat je verrassen door een avontuur vol eyeopeners en uitdagingen. Ontdek de impact van jouw levensstijl, duik in de betekenis van een duurzame economie en vier kleine successen op weg naar een betere wereld.

Inclusief

  • Professionele spelbegeleiding  
  • Bijhorende spelmaterialen 
  • Tablet per team
  • Prijsuitreiking 
  • educatieve teambuilding
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2.5 uur

33.50,- vanaf prijs p.p.

t/m 20 personen € 795,00
21 t/m 40 personen € 39,50 p.p.
41 t/m 75 personen € 37,50 p. p.
76+ personen € 33,50 p.p.
Prijzen excl. btw

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

Educatief Teamuitje de Duurzaamste Mens

In plaats van simpelweg een standaard educatief teamuitje aan te bieden, presenteren we nu: "De Duurzaamste Mens" - een sprankelende en innovatieve game in Den Haag die de ziel van jouw organisatie doordrenkt met de kracht van duurzaamheid. Stel je voor: een enerverend avontuur waarin jij en je collega's gezamenlijk duurzaamheid ontdekken, zonder belerend vingertje maar met een overvloed aan eyeopeners en verrassingen. Want laten we eerlijk zijn, duurzaamheid heeft vaak het stoffige imago van een verplichte opgave. Maar niets is minder waar! Het is een boeiend terrein waar kennis en bewustwording de sleutels zijn tot een betere wereld.

"De Duurzaamste Mens" is geen gewone quizgame; het is een bruisende uitdaging, geïnspireerd op het geliefde TV-format van "De Slimste Mens". Je vormt teams van vier personen en gaat de strijd aan, niet alleen tegen elkaar, maar ook tegen de klok en tegen de normen van conventioneel denken.

Wat staat je te wachten tijdens de Duurzaamste Mens?

Een ontdekkingsreis door de impact van jullie levensstijl, een diepgaande duik in de betekenis van een duurzame economie, het besef van de immense kracht van kleine handelingen, de kunst van het prioriteren, en een schat aan vuistregels die allemaal beginnen met de letter R - als leidraad voor een duurzamere toekomst. Maar het gaat niet alleen om winnen. Het gaat om het vieren van de reis en het erkennen van de kleine successen. Daarom kunnen zelfs deelnemers die niet naar de finale gaan, het verschil maken door het publiek te vertegenwoordigen in een spannend raadspel. Wie zijn collega's het beste kent, verdient de titel "Duurzaamste Mens" van de organisatie!

En dat is nog niet alles. We bieden ook extra's aan, zoals de mogelijkheid om een publieksprijs uit te reiken en de flexibiliteit om de vragen aan te passen aan de specifieke wensen en doelen van jouw organisatie. Bovendien kunnen we een naadloos vervolgtraject aanbieden, in samenwerking met onze partner "Robin Good", een vooruitstrevend bedrijf dat al vele organisaties heeft begeleid op hun reis naar duurzaam ondernemen.

Kortom, "De Duurzaamste Mens" is niet zomaar een spel - het is een transformerende ervaring die de kloof tussen intentie en actie overbrugt, en die elke stap op weg naar een duurzamere toekomst viert. Doe mee, ontdek, en laat jouw organisatie schitteren als een ware pionier van positieve verandering!

Offerteaanvraag

Dit duurzaamheid spel in Den Haag is ideaal als bedrijfsuitje, waarbij je nieuwe kwaliteiten van je collega's ontdekt en de creativiteit binnen jullie team verkent door de vragen en opdrachten uit te voeren. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele spelbegeleiding  
  • Bijhorende spelmaterialen 
  • Tablet per team
  • Prijsuitreiking 
  • educatieve teambuilding
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2.5 uur

33.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

t/m 20 personen € 795,00
21 t/m 40 personen € 39,50 p.p.
41 t/m 75 personen € 37,50 p. p.
76+ personen € 33,50 p.p.
Prijzen excl. btw

Onze eventmanager helpt graag!

070 - 76 20 263

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen